Psykolog og psykiater når du trenger det

Behov for noen å prate med om stort eller smått? Våre dyktige terapeuter har bred erfaring fra offentlig og privat helsetjeneste, og er her for deg gjennom hverdagens utfordringer.

  • Faste og forutsigbare priser
  • Ingen henvisning
  • Klinikk, video eller turapi

Bestill time

Utforsk våre tjenester

Vi tilbyr ulike tjenester tilpasset ulike behov. Utforsk de her, og finn den retningen og terapeuten som kjennes riktig ut for deg.

Vi svarer på det du lurer på

Er du i tvil om hva du bør velge? Ta kontakt med oss, og vi vil hjelpe deg best mulig med å svare på dine spørsmål.

Bestill time

Last ned Dr.Dropin-appen for å bestille time. Du kan velge mellom å møte terapeuten fysisk i Oslo, eller akkurat der du er, på video.


Bli med inn i terapirommet

Har du noen gang lurt å hva som foregår hos en psykolog, eller om terapi kan være noe for deg?

Marius går til tre forskjellige psykologer hos Dr.Dropin, for å se om de kan hjelpe ham med tingene han strever med i hverdagen. På veien utforsker han ulike terapiformer, og deler åpent om hva som foregår i terapirommet. Håpet hans er at det skal bli litt lettere å snakke åpent om vår psykiske helse.

Les mer og lytt til podcasten
sanity imagesanity image

Ingen problemer er for små, så lenge de er problemer for deg

Ved å senke terskelen for å ta tak i problemene tidlig, ønsker vi å gi deg verktøyene for å takle hverdagen bedre.

Les mer om hva vi kan hjelpe deg med
sanity imagesanity image

Hva er egentlig terapi?

Det er ikke åpenbart for alle hva terapi innebærer, hvor langt et forløp er eller hva det er vanlig å snakke med psykologen om. Har du lyst til å lære mer om terapi?

Lær mer om hva terapi innebærer
sanity imagesanity image

Bli kjent med psykologene våre

Vi vet hvor viktig det er med riktig kjemi for å få god uttelling av samtalen. Vi har tatt en prat med våre psykologer slik at du kan bli bedre kjent med dem. Vi håper dette gjør det lettere å finne en psykolog som passer nettopp deg.

Møt psykologene våre!

sanity imagesanity image

Mental helse

Vi kan hjelpe deg med vansker som angst, depresjon, hverdagsutfordringer og livskriser. Du kan få time på kort varsel, og følges opp akkurat så lenge du har behov for det. Dr.Dropin tar imot lette til moderate psykiske helseutfordringer, og henviser videre til rett instans ved behov. Om det er akutt ber vi deg ringe legevakten på 116 117.

Terapiretninger

Det finnes mange forskjellige terapiretninger eller tilnærminger som tar utgangspunkt i ulike filosofier, teknikker og mål. Les mer om noen av de vanligste retningene her.

Nysgjerrig? Last ned appen vår for å komme i gang

Download on the App Store
Get it on Google Play
sanity imagesanity image