Avansert laserbehandling for hudproblemer

NYHET: Dr.Dropin Hud har fått noen av de mest avanserte laserne på markedet – til behandling av vanskelige hudproblemer.

Våre lasere finner du på Dr.Dropin Medisinske senter på Majorstuen og i Stavanger.

Bestill time til laserkonsultasjon

Hva er laserbehandling?

Laserbehandling er en effektiv og skånsom behandling for en rekke hudproblemer. Med laserens ulike styrker og funksjonaliteter vil du få et skreddersydd behandlingsløp, tilpasset dine hudproblemer.

Klikk på linkene nedenfor for å lese mer om ulike hudproblematikker som vi kan behandle ved hjelp av laserbehandling.

Bestill første konsultasjon

Pris laserbehandling

Første konsultasjon 1195,–
Vi er opptatt av å gjøre gode medisinske vurderinger når det gjelder behandling av din hud og hudproblem. Vi ønsker derfor at du først kommer inn til hudlegekonsultasjon, slik at en hudlege kan gjøre en helhetlig vurdering av huden din med beste behandlingsmetode. Sammen blir dere enig om videre behandlingsløp for å oppnå resultatene du ønsker.

Videre behandlingsløp 1595,–
Hvor mange behandlinger du trenger og hvor lang behandlingene tar vil variere fra person og hudlidelse. I behandlinger som krever kun én behandlingstime vil koste kr. 1595. I tilfeller hvor man trenger mer tid vil man avtale det med legen i første konsultasjon.


Bestill time til hudlegekonsultasjon

sanity imagesanity image

BehandlingsløpVåre avanserte lasere benyttes til å løse mange ulike hudproblemer. Det varierer hvor mange behandlinger som trengs utifra hvilket hudproblem du har. Noen hudtilstander vil kunne trenge kun én behandling, men mange vil ha behov for minimum 3 behandlinger for å oppnå ønsket resultat. Sammen med hudlege vil dere finne ut av hva som er best for din hudtilstand. Ved flere behandlinger vil være behov for mellom 3-8 ukers opphold, avhengig av ditt problem. Dette skyldes at huden bør ha tid til å leges før du gjentar behandlingen.

Før behandling

For å få best resultat av laserbehandlingen, er det best å ikke være solbrun i huden. Du bør derfor unngå sol og eventuell selvbruningskrem på det området du skal behandle de siste 4-6 ukene før behandlingen. Er du gravid kan du ikke ta laserbehandling.

Under behandling

Før behandling vil vi klargjøre huden din for laserbehandling. Både du og behandleren vil ha ha på briller som beskytter øynene mot det skarpe lyset. Selve laserbehandlingen kan oppleves noe ubehagelig, men det er helt trygt og ikke noe å bekymre seg for.

Etter behandling

Du vil kunne oppleve at huden er varm og rød etter laserbehandling. Dette er avhengig av behandling, og din hudlege vil informere om dette i forkant. Etter behandlingen vil vi avhengig av reaksjonen på huden din påføre eventuell kjølende elementer. Vi anbefaler daglig bruk av solfaktor 50 for å beskytte huden i etterkant av behandlingen og for at resultatet skal bli best mulig. Du bør unngå direkte soleksponering av det behandlede området de påfølgende fire ukene.

sanity imagesanity image
sanity imagesanity image