Avansert laserbehandling for hudproblemer

NYHET: Dr.Dropin Hud har fått noen av de mest avanserte laserne på markedet – til behandling av vanskelige hudproblemer.

Våre lasere finner du på Dr.Dropin Medisinske senter på Majorstuen og i Stavanger.

Bestill laser
sanity imagesanity image

Hva er laserbehandling?

Laserbehandling er en effektiv og skånsom behandling for en rekke hudproblemer. Med laserens ulike styrker og funksjonaliteter vil du få et skreddersydd behandlingsløp, tilpasset dine hudproblemer.

Laserbehandling hos Dr.Dropin inkluderer blant annet behandling av:

Bestill første konsultasjon
sanity imagesanity image

Pris laserbehandling

Første konsultasjon: 1 595,–
Hudlegen vil gjøre en vurdering av huden din samt gjennomføre første laserbehandling, dersom du og legen blir enige om at laser er en god behandlingsmetode for din hudlidelse. Dere blir sammen enige om videre behandlingsløp for å nå de resultatene du ønsker. OBS. Dersom legen mener at laserbehandling ikke passer til din hudlidelse vil du betale for vanlig konsultasjonspris hos hudlege til kr. 1 195,-.

Videre behandlingsløp: 1 595,- per konsultasjon
De fleste behandlinger vil kunne gjøres innenfor en konsultasjonstime. I tilfeller hvor man trenger mer tid vil man betale for flere konsultasjoner. Hva du har for behov for med dine hudproblemer blir du og din behandler enige om i første konsultasjon.

Bestill time

sanity imagesanity image

Behandlingsløp

Våre avanserte lasere benyttes til å løse mange ulike hudproblemer. Det varierer hvor mange behandlinger som trengs utfra hvilket hudproblem du har. Noen hudtilstander vil kunne trenge kun én behandling, men mange vil ha behov for minimum 3 behandlinger for å oppnå ønsket resultat. Sammen med hudlege vil dere finne ut av hva som er best for din hudtilstand. Ved flere behandlinger vil være behov for mellom 3-8 ukers opphold, avhengig av ditt problem. Dette skyldes at huden bør ha tid til å leges før du gjentar behandlingen.

Før behandling

For å få best resultat av laserbehandlingen, er det best å ikke være solbrun i huden. Du bør derfor unngå sol og eventuell selvbruningskrem på det området du skal behandle de siste 4-6 ukene før behandlingen. Er du gravid kan du ikke få laserbehandling.

Under behandling

Før behandling vil vi klargjøre huden din for laserbehandling. Både du og behandleren vil ha ha på briller som beskytter øynene mot det skarpe lyset. Selve laserbehandlingen kan oppleves noe ubehagelig, men det er helt trygt og ikke noe å bekymre seg for.

Etter behandling

Du vil kunne oppleve at huden er varm og rød etter laserbehandling. Dette er avhengig av behandling, og din hudlege vil informere om dette i forkant. Etter behandlingen vil vi avhengig av reaksjonen på huden din påføre eventuell kjølende elementer. Vi anbefaler daglig bruk av solfaktor 50 for å beskytte huden i etterkant av behandlingen og for at resultatet skal bli best mulig. Du bør unngå direkte soleksponering av det behandlede området de påfølgende fire ukene.

sanity imagesanity image
sanity imagesanity image