Ledige timer i dag 🌸 Bestill her

Gynekolog når du trenger det

Hos Dr.Dropin får du god hjelp av dyktige gynekologer med lang erfaring fra offentlige og private sykehus. Våre gynekologer kan hjelpe med alt fra livmorhalsprøve og underlivssmerter, til fertilitetsutredning og undersøkelser.

  • Ingen henvisning
  • Kort ventetid
  • Konsultasjon 1195,–

Bestill time
1195,–

Konsultasjon

Hos Dr.Dropin får du god hjelp av dyktige gynekologer med lang erfaring. Våre gynekologer kan hjelpe med alt fra sjekk og celleprøver, ultralyd og undersøkelser ved graviditet. Les mer om hva vi kan hjelpe deg med og pris for tilleggstjenester i linken under.

Hva vi kan hjelpe deg med

7995,–

NIPT-test

NIPT-test er en analyse av fosterets DNA. Dette er en blodprøve som analyserer fosterets DNA og kan tas fra uke 10. NB: Vi utfører ikke NIPT-test for tvillingfoster.

Dr.Dropin er godkjent rekvirent av NIPT-test av Helsedirektoratet.

Les mer om NIPTFertilitetsutredning

Sliter du med å få barn? Flere av våre gynekologer er spesialister i fertilitetsutredning og har hjulpet mange kvinner med å bli gravide. De har lang erfaring fra både sykehus og private klinkker.

Pris fra 1490,–

Les mer og bestill utredning

Møt gynekologene våre

Vi er stolte av gynekologene i Dr.Dropin som møter pasientene med det de har behov for – varme, forståelse og kunnskap. Lær mer om hva våre gynekologers spesialisering og kompetanse, og hvordan de kan hjelpe deg best mulig!

Les mer om våre gynekologer
sanity imagesanity image

Livmorhalsprøve hos Dr.Dropin

Screeningprogrammet mot livmorhalskreft anbefaler alle kvinner mellom 25-69 år å ta livmorhalsprøve (celleprøve av livmorhalsen) hvert 3.-5. år for å kunne fange opp celleforandringer som kan utvikle seg til livmorhalskreft.

Livmorhalsprøve skal tas på indikasjon – enten via screeningprogrammet eller dersom man opplever symptomer fra underlivet. For pasienter som ønsker livmorhalsprøve uten indikasjon kan våre gynekologer fortsatt hjelpe deg, men det vil komme et tillegsgebyr fakturert av Furst på 1400,- for innsending og analysering av prøven i etterkant av timen hos oss.

Du kan ta livmorhalsprøve hos alle våre gynekologer. Du kan også ta prøven til 695,– hos alle våre allmennleger, men da uten undersøkelse. Under kan du lese mer om livmorhalsprøve og hvorfor det er viktig å sjekke seg regelmessig.

Lær mer om #sjekkdeg Les mer om livmorhalsprøve

sanity imagesanity image

De skjulte kvinnesykdommene: endometriose og PCOS

10-15% av alle kvinner lever med kvinnesykdommer som fører til unødig lidelse, frustrasjon og usikkerhet. Endometriose og PCOS (Polycystisk ovariesyndrom) er blant to av sykdommene som er underdiagnostisert og hvor det er mangel på kunnskap hos legene som møter pasientene først. Men hva er egentlig symptomene og hvordan behandler man disse kvinnesykdommene?

EndometriosePCOSHvorfor forskes det ikke mer på kvinnesykdommer?
Lær om kvinnesykdommene

Redd for å gå til gynekolog?

Da er du ikke alene! Sexolog og influenser Iselin Guttormsen filmet sitt besøk hos en av våre gynekologer. Det er nok mange som kjenner seg igjen i spørsmålene man typisk har i forbindelse med time hos gynekolog.

Se Iselin sitt besøk hos gynekologen her!sanity imagesanity image

Dr.Dropin gynekologklinikker

sanity imagesanity image

Nysgjerrig? Last ned appen vår for å komme i gang

Download on the App Store
Get it on Google Play
sanity imagesanity image