Hudlege prisliste

Vi har fast pris på konsultasjon hos hudlege:

  • Konsultasjon i klinikk 1195,–
  • Videokonsultasjon 995,–
  • Bildekonsultasjon 495,–

Dersom du trenger behandling for ditt hudproblem, kommer dette i tillegg til konsultasjonen. Under finner du pris på tilleggsbehandlinger. Ta gjerne kontakt med oss dersom du ikke finner pris på en behandling du leter etter.

Bestill time

Hudkirurgi

Fjerning av hudforandring, føflekker, malignt melanom, fjerning av hudområder, vorte eller utvekst ved hjelp av skjæring, frysing eller brenning. Vevsprøve. Injeksjoner.

900,–

Laserbehandling

Effektiv og skånsom behandling for en rekke hudproblemer. Med laserens ulike styrker og funksjonaliteter vil du få et skreddersydd behandlingsløp, tilpasset dine hudproblemer.

1595,–

FotoFinder (føflekkscan)

Dette inkluderer kartlegging av alle føflekker, makroskopisk og dermatoskopisk foto med FotoFinder. Eventuell kirurgisk fjerning av føflekken(e) er ikke inkludert i pakken, men kan utføres av hudlegene våre.

1 395,– (inkl. konsultasjon)

Aknebehandling

Har du moderat til alvorlig akne, og tidligere ikke hatt effekt med lokalbehandling og antibiotika, kan en hudlege hjelpe deg. Kom gjerne til klinikk, men video er også et godt alternativ her.

995,-/1 195,–

Fotodynamisk behandling (PDT)

Behandlingsmetode for visse former for hudkreft og solskadet hud.

Pris per felt 1 500,-

Svettebehandling

Gjelder pasienter som får medikament på blå resept etter konsultasjon med vår hudlege.​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​

1 995,– / 3190,-

Epikutantest

Lappetest ved mistanke om allergi mot stoffer som kommer i kontakt med huden.

1 000,–

Inngrodd tånegl

Prisen inkluderer operasjon og en dobbeltime. For å bestille dette, så må dere ringe til support slik at de kan booke en dobbelttime for dere hos riktig hudlege.

3 690,– (ink. konsultasjon)

Våre digitale tjenester

Mange av de vurderingene vi gjør i en fysisk konsultasjon, kan vi også vurdere over video eller bilde. Les mer om hvordan vi kan hjelpe deg nedenfor.

sanity imagesanity image