Faste og fornuftige priser

Konsultasjon 1 095,–

En konsultasjon hos gynekolog inkluderer konsultasjon, veiledning, undersøkelse med 2D ultralyd, prøver, sjekk av ytre kjønnsorganer, skjeden og livmorhalsen. Ved ultralyd kan man fremstille livmor og eggstokker, se etter muskelknuter, svulster, hormonpåvirkning og eggposer. Hvis nødvendig sjekker gynekologen for kjønnssykdommer, tar celleprøve og rekvirerer blodprøver.

Se under for eventuelle tilleggspriser

sanity imagesanity image

NIPT-test

7995,-

NIPT-test er en analyse av fosterets DNA. Dette er en blodprøve som analyserer fosterets DNA og kan tas fra uke 10. NB: Vi utfører ikke NIPT-test for tvillingfoster.

Dr.Dropin er godkjent rekvirent av NIPT-test av Helsedirektoratet.

Bestill NIPT

Konsultasjon hos gynekolog

1095,-

Hos Dr.Dropin får du god hjelp av dyktige gynekologer med lang erfaring. Våre gynekologer kan hjelpe med alt fra sjekk og celleprøver, ultralyd og undersøkelser ved tidlig graviditet, fertilitetsutrending til sterke menstruasjonssmerter.

Bestill konsultasjon

Fertilitetsutredning

Sliter du med å få barn? Flere av våre gynekologer er spesialister i fertilitetsutredning og har hjulpet mange kvinner med å bli gravide. De har lang erfaring fra både sykehus og private klinkker.


Spiral og P-stav

Våre gynekologer utfører gjerne innsetting og uttaking av spiral eller p-stav. Selve spiralen eller p-staven kan kjøpes hos oss i klinikk, hvor vi tilbyr typene kobber/Novo-T, Jaydess, Mirena, Kylena og P-stav. Vi tar ingen påslag ved kjøp av prevensjonen hos oss fremfor hos apoteket.

+295,–

Kolposkopi med biopsi

Dette er en undersøkelse av livmorhalsen med et kolposkop (et mikroskop som ser ut som en kikkert) og vevsprøve fra livmorhalsen. Dette utfører vi på Dr.Dropin Medisinske Senter Majorstuen og Grûnerløkka.

+495,–

Kirurgi

Kirurgi hos våre gynekologer inkluderer: Pipelleprøve (Vevsprøve for å undersøke materiale fra innersiden av livmorveggen), fjerning av polypper (stilket frembuking av hud eller slimhinne), frysing av vorter, vevsprøve vulva (ytre kjønnsorganer).

+295,–

Møt gynekologene våre

Vi er stolte av gynekologene i Dr.Dropin som møter pasientene med det de har behov for: varme og kunnskap. Lær mer om hva våre gynekologer spesialiserer innen, og hvordan de kan hjelpe deg best mulig!

Les mer om våre gynekologer
sanity imagesanity image

Hos Dr.Dropin tar vi kvinnehelse på alvor!

Dr.Dropin ønsker å endre holdninger om kvinnehelse ved å bidra med informasjon og opplysning til våre pasienter. Flere av sykdommene innen kvinnehelse er underdiagnostisert, og det er mangel på kunnskap hos de som møter pasientene først. Våre gynekologer har ekspertise på kvinnehelse, hvor både leger og gynekologer hos Dr.Dropin tar dette på alvor.

Les mer om vårt fokus på kvinnehelse
sanity imagesanity image

Dr.Dropin gynekologklinikker

sanity imagesanity image

Nysgjerrig? Last ned appen vår for å komme i gang

  • Download on the App Store
  • Get it on Google Play
sanity imagesanity image