Psykologtjenester for barn og unge med familie

Mange barn og unge opplever psykiske plager eller perioder hvor livsbelastninger påvirker fungering, mestring og trivsel. Å få hjelp tidlig kan ha betydning for hvordan slike plager utvikler seg og hvor mye de påvirker hverdagen til barnet, ungdommen og familiene. For foreldre kan det være vanskelig å vite hvordan man kan møte barnet eller ungdommen på best mulig måte, og hjelp utenfra vil kunne bidra til at en ser nye løsninger samt opplever støtte og trygghet i en krevende situasjon.

Dr.Dropin tilbyr samtale og veiledning med enten psykolog eller psykiater for barn og ungdom, foreldre og familier.

Last ned appen for å bestille time.

  • Download on the App Store
  • Get it on Google Play
sanity imagesanity image

Våre psykologtjenester

Barn og ungdom

Samtale for barn og ungdom mellom 12-15 år.

Les mer

Foreldreveiledning

Veiledning for foreldre med barn i alderen 0-15 år.

Les mer

Familieveiledning

Veiledning for familier med barn mellom 12-15 år.

Les mer

Møt psykologene våre 🌻

Psykologene hos Dr.Dropin har bred kompetanse innenfor en rekke fagområder og problematikker. Bli bedre kjent med psykologene som har særlig erfaring med barn og unge, slik at det blir lettere å velge en psykolog best egnet deres behov.

Les mer om våre psykologer
sanity imagesanity image

Psykolog eller psykiater?

Forskjellen på en psykiater og en psykolog er at psykiatere er lege i bunn. Det innebærer at en psykiater også kan ta legeundersøkelser, kan følge opp på det medisinske og ta kontakt med fastlege. I tillegg til dette kan en psykiater på lik linje med en psykolog utrede alle psykiske lidelser og gi den riktige behandlingen.

Vår barne- og ungdomspsykiater Cecilie har lang erfaring med barn og unge med familier, og jobber mye med sensitive og sårbare barn. Klikk på linken nedenfor for å lære mer om våre psykiatere og hvorvidt det er det det riktige valget for deg.

Lær mer om våre psykiatere

sanity imagesanity image

Nysgjerrig? Last ned appen vår for å komme i gang

  • Download on the App Store
  • Get it on Google Play

sanity imagesanity image