Hva er angst og depresjon?

Symptomer på angst og depresjon er de vanligste psykiske plagene folk kommer til behandling for. Samtaleterapi har særlig god effekt på lettere og moderate varianter av angst og depresjon, som mange av oss kommer til å oppleve i løpet av livet.

Ønsker du hjelp med behandling av angst eller depresjon? Last ned appen for å bestille time

  • Download on the App Store
  • Get it on Google Play

Angst

Angst handler om å bli så redd eller bekymret at det begynner å gå utover hvordan man har det. Det kan være spesifikke ting, som fobier eller sosial angst, en mer generell uro og ukontrollerbar bekymring, eller skremmende panikkanfall.

Depresjon

Depresjon er en tilstand preget av nedstemt humør, håpløshet, tap av energi og tap av glede. Når man er deprimert kan man kjenne seg tom, eller kjenne tristhet og selvforakt, og man har typisk negative tanker om seg selv.

Bli kjent med psykologene våre 🌻

Vi vet hvor viktig det er med riktig kjemi for å få god uttelling av samtalen. Vi har tatt en prat med våre psykologer slik at du kan bli bedre kjent med dem. Vi håper dette gjør det lettere å finne en psykolog som passer nettopp deg.

Møt psykologene våre!
Møt vår psykolog Nnaka

Hvordan går man frem?

Bestill en time

Bestill en time hos en av våre psykologer eller psykiatere.

Gjennomfør konsultasjonen

Du gjennomfører din konsultasjon enten over video, på turapi eller i vår klinikk. Les mer om hvordan du går frem her.

Oppfølging

Det er ingen fasit for hvor lenge et terapiforløp varer, noen behøver timer over en lang periode, mens andre trenger få.