Korona: Har du pågående symptomer og ønsker legeundersøkelse, booker du time i Luftveisklinikken på Frogner. Les mer
  • no
  • en
Bestill time
  • no
  • en
Bestill time

Et kunnskapsrikt mangfold

Hos Dr.Dropin har vi et et stort team av ansatte vi er veldig stolte av. Herunder allmennleger, fysioterapeuter, kiropraktorer, hudleger, barneleger, psykologer og gynekologer og alle andre som utgjør Dr.Dropin.

Noen er i starten av karrieren, andre har lang erfaring. Legene har mangfoldig kompetanse og bakgrunn. Les mer om bakgrunnen og historien til noen av våre dyktige ansatte her!

Therese

Therese vokste opp i Belgia og studerte medisin i Brussel. Etter studiene jobbet hun på gynekologisk kreft kirurgisk avdeling i ett år.

'Det var helt vilt lærerikt og arbeidsomt med 72 timer pluss arbeidsuker.'

Nina

Nina er en av få nordmenn som har tatt hele legeutdannelse sin i USA. Der utdannet hun seg til lege og spesialist i indremedisin etter å ha studert kunsthistorie og journalistikk.

Andreas

Andreas har jobbet som lege i Lofoten og i sjøforsvaret før han startet hos oss.

‘Fra sykehuset lærte jeg å være rolig og allsidig, særlig fra vaktene på akuttmottaket. Forsvaret blir litt irrelevant, det kommer ikke mange inn døra her med krigsskader heldigvis.’

Ingrid Birthe

Ingrid Birthe ble født rett ved Rikshospitalet, så her var det lagt opp til hvilken vei hun skulle ta! Hun ble med i Dr.Dropin helt fra starten, rett etter mammapermisjon med tredje barnet.

Møt våre spesialister

Spesialistene våre leder Dr.Dropins avdelinger innenfor gynekologi, hud, barnemedisin og indremedisin.

Reza

Reza er spesialist i dermatologi og venerologi. Han har spesialistutdannelse fra Haukeland universitetssykehus, Oslo universitetssykehus og Regionsykehuset i Ryhov i Sverige. Han har tidligere jobbet som overlege på hudavdelingen på Rikshospitalet.

Azita

Azita er lege og spesialist i gynekologi videreutdannet til spesialist på infertilitet og IVF, alt fra det anerkjente Universitetet i Tehran. Hun har jobbet tidligere som gynekolog på sentralsykehuset i Växjö i Sverige og som overlege på gynekologi og fødselavdelingen på Volda sykehus.

Møt våre fysikalske behandlere

Dr.Dropin Fysikalsk åpner dørene i 2021 og Eirik skal lede den nye satsningen.

For pasientene skal vi være et sted der man føler seg sett og får riktig behandling av autorisert helsepersonell. For behandlerne skal vi legge til rette for at de skal kunne bruke all sin tid på det de er best til - å behandle pasienter.

Eirik

Eirik har erfaring som toppidrettsutøver på ski og fra konsulentbransjen. Nå er han klar for en ny utfordring og gleder seg til å lede satsingen på ‘fysikalsk behandling’ i Dr.Dropin!

Alle legetjenester
Legetime på dagen
Fast pris

Bestill time

Organisasjonsnummer:
919 149 795
Adresse:
Bogstadveien 30, 0355 Oslo
Mobilnummer: