Hudlege når du trenger det

  • Kort ventetid
  • Fast pris - bilde 495,-; video 995,-; klinikk 1195,-*
  • Ingen henvisning

Book time til hudlege

Velkommen til Dr.Dropin Stavanger

Nå kan du komme til erfarne hudleger hos Dr.Dropin i Stavanger.

Hos Dr.Dropin møter du hudspesialister som kan diagnostisere og behandle alle hudlidelser. Hudlegene er topp kvalifiserte og lidenskapelig opptatt av å tilby gode hudtjenester til en fast og forutsigbar pris.

Dr.Dropin har faste priser, slik at du alltid vet hva du skal betale. Se prisliste under.

Dr.Dropin Hudklinikk Tveteraasgården i Stavanger finner du i Lars Hertevigs gate 5.

Dr. Dörte Petersen

Dörte Petersen er både hudlege og indremedisiner, og er den eneste hudlegen i Norge med  spesialisering i barnehud. Hun er utdannet ved Universitetet i Lübeck, Tyskland, University of Pennesylvania og Universitetet i Heidelberg. Hun har jobbet som hudlege på private poliklinikker og sykehus i hele Hamburg, og som overlege i pediatrisk dermatologi på et stort barnesykehus i Hamburg. Gjennom sitt medlemskap i European Academy of Dermatology & Venerology har Dr. Petersen publisert flere artikler i pediatriske tidsskrifter, med fokus på temaer som spenner fra psoriasis hos barn til vanlige parasittsykdommer i huden. Dr. Petersen behandler alle hudsykdommer hos både barn og vokse, som akne, rosacea, dermatitt og psoriasis, eksem, føflekker og hudforandringer. Dörte snakker både tysk, engelsk og norsk.

Klinikk: Dr. Dropin Hudklinikk Tveteraasgården, Lars Hertervigs gate 5, Stavanger

Bestill time til hudlegeLes mer om hudlegene våre her
sanity imagesanity image

Fornuftig pris

Forutsigbar og fornuftig pris, uten skjulte kostnader og overraskende tillegg.

Inkluderer forbruksmateriell, søknader, resepter m.m.

Kort ventetid

Hos Dr.Dropin må du ikke vente flere måneder for å få en time til hudlege. Her får du time raskt og det er enkelt å bestille time.

Uten henvisning

Du booker selv enkelt time via nettsiden eller appen til Dr. Dropin, og behøver ingen henvisning på forhånd.

Konsultasjon

1195,-

Dette inkluderer undersøkelse, råd og veiledning. En time starter alltid med konsultasjonsprisen i bunn. Skal noen av behandlingene under gjennomføres kommer prisen i tillegg til konsultasjonspris. Ved time hvor man ikke rekker operasjon faller konsultasjonpris bort ved nytt besøk for operasjon. Du kan også komme til oss for en uavhengig medisinsk vurdering om du har hatt, eller ønsker å gjennomføre plastikkirurgiske inngrep.

Fysisk konsultasjon

1195,-

Hos Dr.Dropin Hud kan du komme til erfarne hudspesialister som kan diagnostisere og behandle alle hudlidelser. En konsultasjon inkluderer undersøkelse, mikroskopi, bakterie/sopp-prøver og resepter.

Bestill konsultasjon

Bildekonsultasjon

495,-

Hudlegen kan hjelpe deg med en rekke hudproblemer gjennom bildekonsultasjon. I tilfeller der legen ikke kan gi en klar diagnose vil du uansett få råd og veiledning om videre behandlingsløp.

NB: Bildekonsultasjon passer imidlertid ikke for å vurdere føflekker, hudkreft eller behandling av alvorlig akne.

Dersom hudlegen ikke kan hjelpe deg med ditt problem ved hjelp av bilde, vil vi gi deg refusjon og en anbefaling om å booke time til klinikk eller video.

Hudlege over video

995,-

Våre dyktige hudleger kan nå hjelpe deg over video – slik at du kan få den hjelpen du trenger, akkurat når du trenger den. Over video kan vi hjelpe deg med rådgivning og behandling av en rekke hudproblematikker.

Dr.Dropin hudlegeklinikk

Dr.Dropin Medisinske Senter Majorstuen
Kirkeveien 60
0368 Oslo


Dr.Dropin Ensjø

Ensjøveien 21
0661 Oslo


Dr.Dropin Sandvika

Claude Monets alle 21
1338 Sandvika


Dr.Dropin Stavanger
Lars Hertervigs gate 5
4005 Stavanger


Dr.Dropin Torgallmenningen
Valkendorfsgaten 2A
5012 Bergen


Dr.Dropin Lagunen
Laguneveien 1
5239 Rådal

Bestill time nå

Hudlege

Hos Dr.Dropin møter du leger som er spesialisert på hud og hudproblematikk, og de kan diagnostisere og behandle alle hudlidelser. De fleste vil oppleve å få en hudsykdom eller hudplager i løpet av livet, enten det er akne, utslett eller føflekker som har forandret seg. Hudlegene i Dr. Dropin er topp kvalifiserte og lidenskapelig opptatt av å tilby gode hudtjenester til en fast pris uten tillegg.