Elveblest

Elveblest ser ut som lyse hevelser i huden omgitt av en rødlig inflammasjon og det klør. Utfordringen med elveblest er at det ofte er vanskelig å finne årsaken. Det kan være forårsaket av et allergen, men det trenger ikke være dette. Noen mennesker virker å få elveblest oftere enn andre. Det kan være relatert til atopisk eksem.

Våre hudleger kan nå hjelpe deg med elveblest gjennom bildekonsultasjon.

Bildekonsultasjon 495,–

Hvordan behandle elveblest

Den vanligste behandlingen for elveblest er å forsikre seg om at medisiner, mat eller noe annet du har inntatt er bakgrunnen for utbruddet. Etter dette blir tabletter med antihistamin gitt. Det finnes forskjellige typer og legen vil sørge for å gi deg den riktige.

For alvorlig eller tilbakevendende elveblest, spesielt hvis den gir en dypere inflammasjon som kalles angioødem finnes det kraftigere medisin. Du kan spørre legen din om immunhemmende medisiner eller de nyere biologiske legemidlene.

Slik kan Dr. Dropin hjelpe deg

Hos Dr.Dropin kan du komme til erfarne hudspesialister som kan diagnostisere og behandle alle hudlidelser. Dr.Dropin er opptatt av å tilby gode hudtjenester til en fast og forutsigbar pris, og med kort ventetid.

For vurdering og behandling av elveblest kan du bestille time til fysisk konsultasjon, eller få hjelp gjennom video- eller bildekonsultasjon.

Nysgjerrig på vårt hudlegetilbud? Les mer her


sanity imagesanity image