Korona: Har du pågående symptomer og ønsker legeundersøkelse, booker du time i Luftveisklinikken på Frogner. Les mer
  • no
  • en
Bestill time
  • no
  • en
Bestill time

Bli bedre kjent med vårt fysikalske team!

Vårt fysikalske team består av topp kvalifiserte behandlere som alle har norsk autorisasjon.

Vi ønsker at du som trenger helsehjelp skal føle deg sett, få god medisinsk behandling og hjelp med plagene dine.

Fysioterapeut

Ida undersøker og behandler et bredt spekter av muskel - og skjelettplager, med særlig interesse for problematikk i rygg, nakke, hofte, kne og ankel. Hun synes det er ekstra givende å jobbe med idretts- og arbeidsrelaterte skader, rehabilitering etter operasjon og forebyggende tiltak. Ida møter deg med godt humør og en helhetlig tilnærming der din helse står i sentrum.

Kiropraktor

Ingrid er utdannet kiropraktor i England ved AECC - Bournemouth University. Hun har de siste seks årene jobbet som kiropraktor i privat praksis. Ingrid har tatt videreutdanningskurs i tørrnåler og trykkebølgebehandling - behandlingsformer som hun praktiserer i hverdagen.

Hos Ingrid vil du føle deg sett, samtidig som dere blir enige om et skreddersydd behandlingsløp der fokuset er på at du skal raskest mulig kan bli helt frisk, eller at du skal få så god funksjonsevne som mulig.

Ingrid har særlig kompetanse innen: hodepine, nakke, korsrygg, bekken, sete, isjias og gravidplager.

Fysioterapeut

Dan er utdannet fysioterapeut ved OsloMET. Han har de siste årene jobbet som fysioterapeut i privat praksis.

Dan Robert har en interesse for treningsterapi, kneplager, svimmelhet og idrettsskader. Han har samtidig bygget opp god erfaring innenfor et bredt utvalg av muskel- skjelettplager, rehabilitering og forebyggende tiltak.

Han er nå under videreutdanning hos OsloMET, og er fra tidligere kurset i blant annet tørrnåler og ortopedisk medisin.

Med en helhetlig tilnærming til behandling får du den behandlingen som passer deg best. Dan Robert bruker en kombinasjon av aktiv og passiv behandling, hvor tiltakene er valgt ut ifra relevant forskning for den aktuelle problemstillingen. Dette vil si at du som pasient får med deg informasjon og kunnskap om hvordan du selv kan håndtere plagene i kombinasjon med behandlingen.

Dan har særlig erfaring og kompetanse innen: reningsterapi, kneplager, svimmelhet, idrettsskader, muskel- skjelettplager, rehabilitering og forebyggende tiltak

Kiropraktor

Utdannet kiropraktor i England ved AECC Bournemouth University. Natalia har erfaring fra veletablert privat praksis og er vant til tett samarbeid med spesialisthelsetjenesten.

Natalia behandler pasienter med alle typer av muskel- og skjelettplager. Hun anvender trykkbølge når dette er en egnet behandlingsmetode. Hun rådgiver deg i lettere tøyning og trening for å fremme din helse.

I tillegg benytter Natalia diagnostisk ultralyd til vurdering av plager relatert til ekstremiteter som blant annet inkluderer senebetennelse, frossen skulder, slimposebetennelse samt seneskader.

Hos Natalia vil du føle at det er fokus på din helhetlige helse, og du vil bli en aktiv deltaker i behandlingsforløpet. Sammen vil dere oppnå å få deg tilbake der helsen din er best mulig.

Natalia har har særlig kompetanse innen: behandling av nakke- og ryggplager inkludert prolaps og isjias, bekkenproblematikk, samt skulder, hofte, håndledd og fot.

Fysioterapeut

Therese behandler muskel- og skjelettplager hos barn og voksne, med særlig interesse for trenings- og arbeidsrelaterte plager, svimmelhet og hodepine. Hun jobber også mye med nakke, skulder, hofte, kne og fot. Therese utfører løpsanalyser og tilbyr individuelle treningsplaner tilpasset deg og dine mål. Hun praktiserer trykkbølgebehandling. Hos Therese vil du oppleve en herlig kombinasjon av faglig dyktighet og engasjement.

Fysioterapeut

Jonas er utdannet fysioterapeut fra OsloMet i 2010. Han har lang fartstid fra spesialisthelsetjenesten innen ulike ortopediske og revmatiske problemstillinger.

Jonas behandler skader og plager i hele muskel – og skjelettsystemet, og har spesielt god kunnskap om rygg, hofter, knær og føtter hos både barn og voksne. I tillegg er han etter flere års arbeid i smerteteam, interessert i de komplekse vedvarende smertetilstandene som kan virke håpløse å bli kvitt.

Han har videreutdanning i fysikalsk lymfødembehandling, som i tillegg til behandling av lymfødem er et meget nyttig verktøy ved akutte traumer og etter operasjoner. Jonas har også erfaring med rehabilitering etter plastikkirurgiske operasjoner, brannskader, samt arrbehandling.

Jonas tar små og store problemer på alvor. Sammen skreddersyr vi behandlingsopplegg for å oppnå best mulig resultat.

Jonas har særlig kompetanse innen: rygg, hofter, knær og føtter hos både barn og voksne.

Fysioterapeut

Emil har utdanning fra Universitetet i Tromsø, med mastergrad i fysioterapi ved OsloMET med spesialisering innenfor muskel- og skjelettlidelser. Erfaring fra spesialisthelsetjenesten med ulike ortopediske problemstillinger og rehabilitering av post-kirurgiske pasienter.

Han behandler skader og plager i nakke, skuldre, rygg, hofter, knær og ankler, men har spesielt god kunnskap om armene, særskilt albue, hånd og fingre.

Emil har fokus på behandling som innebærer øvelses- og treningsterapi, slyngeterapi og passiv behandling. Han har en helhetlig tilnærming til behandling av muskel- og skjelettlidelser.

Emil har særlig kompetanse innen: armene, særskilt albue, hånd og fingre.

Fysioterapeut

Emma tilbyr behandling av akutte og langvarig muskel -og skjelettplager, med særlig interesse for nakke -og ryggplager samt skulder, hofte og fot. Hun har erfaring innen langvarige smertetilstander og tar seg tid til å lytte til deg og din sykdomshistorie. Sammen med deg vil Emma finne ut hvordan du kan mestre hverdagen, redusere smertene og lære å kjenne din egen kropp.

Fysioterapeut

Johan behandler muskel- og skjelettplager hos barn og voksne, med særlig interesse for plager i hofte, kne og fot. Han har også jobbet mye med skader i arm, hånd og fingre. Hos Johan møter du en dedikert fysioterapeut som 'går den ekstra mila' for å hjelpe deg med å bli kvitt plagene dine og oppnå så god funksjonsevne som mulig.

Fysioterapeut

Lær mer om Pål og hans særlige kompetanseområder ved å trykke på filmen.

Fysioterapeut

Fredrik er opptatt av å se hele mennesket, ikke bare skaden eller smerten. Han vil i samarbeid med deg utarbeide og utforske en trygg og effektiv tilnærming til dine utfordringer. Fredrik er faglig langt fremme og gjør diagnostisk ultralydundersøkelse for best å identifisere problemets opphav. Han har særlig interesse for skuldre, nakke og rygg. Han benytter en rekke terapeutiske verktøy, inkludert trykkbølgebehandling. Hos Fredrik vil du møte gjensidig respekt, tillit og godt humør.

Alle legetjenester
Legetime på dagen
Fast pris

Bestill time

Organisasjonsnummer:
919 149 795
Adresse:
Bogstadveien 30, 0355 Oslo
Mobilnummer: