Dette kan vi hjelpe deg med

Dr. Dropin kan hjelpe deg med et bredt spekter av medisinske problemstillinger - de samme problemstillingene en fastlege eller legevakt kan hjelpe deg med.

Bestill time
sanity imagesanity image

Hverdagsplager

Influensa, mystisk utslett eller plutselig allergi? Vi kan diagnostisere og behandle et bredt spekter av sykdommer og plager

Prøver og vaksiner

I alle Dr.Dropin-klinikkene har vi tilgjengelig hurtigtester, blodprøver, hjertekardiogram, vaksiner og apparater for å hjelpe deg med å finne ut av dine plager.

Kvinnehelse

Legene hos Dr.Dropin tar kvinnehelse på alvor. Både gynekologene og allmennlegene våre har god kunnskap om kvinnekroppen og helseutfordringer som kvinner kan ha i alle faser av livet.

Kjønnssykdommer

Les mer om klamydia og andre kjønnssykdommer, samt hvordan man kan teste seg for disse hos legen ved Dr. Dropin.

Kronisk sykdom

Vi kan hjelpe deg å diagnostisere og behandle ulike kroniske sykdommer som allergier, intoleranse, KOLS og diabetes.

Hudlege

Hos Dr.Dropin møter du leger som er spesialisert på hud og hudproblematikk, og de kan diagnostisere og behandle alle hudlidelser. De fleste vil oppleve å få en hudsykdom eller hudplager i løpet av livet, enten det er akne, utslett eller føflekker som har forandret seg. Hudlegene i Dr. Dropin er topp kvalifiserte og lidenskapelig opptatt av å tilby gode hudtjenester til en fast pris uten tillegg.

Psykisk helse

Vi kan hjelpe deg som sliter med angst, depresjon, hverdagsutfordringer og livskriser. Vi tilbyr fast oppfølging over tid eller terapi, og henviser til rett instans ved behov. Om det er akutt ber vi deg ringe legevakten på 116 117.

Ved akutt fare, ring 113

Om du befinner deg i en krise eller har livstruende skader bør du ringe 113

Finn ledig legetime i ditt område

Se alle klinikker