Reisevaksinasjon

Hvis du skal reise utenlands anbefales det å følge reiseråd til det landet du skal til. Generelt trenger man reisevaksine for alle land i Asia, Afrika, Latin-Amerika, Stillehavsøyene og Øst-Europa. Det er fint å starte vaksinasjon i god tid før avreise for å være best mulig beskyttet. Legene på Dr.Dropin kan hjelpe deg med å finne ut hvilke vaksiner du trenger til ditt reisemål og setter alle vaksiner. Vi skriver også ut resepter på malariaforebyggende tabletter.

Hos små barn under 2 år anbefales det å forhøre seg med helsestasjonen i god tid før avreise i tilfelle noen vaksiner i barnevaksinasjonsprogrammet bør fremskyndes.

MMR vaksine (meslinger, kusma og røde hunder) anbefales til alle som ikke tidligere er vaksinert mot dette. Hepaitt A-vaksine og stivkrampe anbefales til de fleste reisemål.

Vi setter vaksiner til kostpris.

Kontakt oss

Takk for at du ønsker kontakt med oss i Dr.Dropin. Vi jobber så raskt vi klarer, og besvarer de aller fleste henvendelser innen 24 timer. To ting å huske på når du sender til oss: 1. Helst ikke del personsensitive opplysninger - sensitive diskusjoner bør tas på en time med en av våre leger. 2. Dersom du trenger medisinske råd for din spesifikke tilstand eller utfordring, løses det også best på en time.