Øre-Nese-Hals

  • Øreverk: Hos Dr.Dropin kan vi undersøke og diagnostisere betennelser og infeksjoner i øret. Legene våre har utstyr for å kikke inn i ører og halsen, samt ta prøver om det er nødvendig. Vi har også utstyr for å skylle øret ditt om det er tett med voks. Dersom vi ikke kan hjelpe deg der og da kan vi henvise deg videre til Øre-nese-hals spesialist.
  • Halsbetennelse: Vi kan hjelpe til med vonde og såre halser. Vi har utstyr til å ta hurtigtester for mononukleose og streptokokk. Vi skriver antibiotika når det er nødvendig og gir gode råd for å bli fort frisk.
  • Bihulebetennelse: Betennelse eller infeksjon i bihulene kan være akutt eller kronisk. Det gir smerter og trykk rundt kinnben, øyne og panne. Noen får også tannverk og redusert luktesans sammen med tett nese med slim. Vi kan hjelpe til med å skille mellom virus eller bakterie som årsak, skyldes det en bakterieinfeksjon får man antibiotika.
  • Allergi: Allergi kan gi symptomer som rennende og kløende nese og øyne, utslett, tretthet og konsentrasjonsvansker. Vi kan hjelpe til med allergimedisinering og kortisonsprøyte. Vi kan henvises videre til hyposensibilisering (allergivaksinasjon).
  • Øresus: Øresus kan være svært plagsomt og forringende for livskvaliteten. Du hører støy eller lyder som oppstår i det indre øret eller i hjernen. Det beskrives ofte som susing, summing, piping. Legene hos kan hjelpe deg med å finne årsaken til tinnitus og kikke inn i øret ditt med otoskop. Er det ørevoks som er årsaken til øresusen så kan vi fjerne den med øreskylleapparat. Hvis det er nødvendig så henviser vi for videre utredning hos øre-nese-hals lege.

Kontakt oss

Takk for at du ønsker kontakt med oss i Dr.Dropin. Vi jobber så raskt vi klarer, og besvarer de aller fleste henvendelser innen 24 timer. To ting å huske på når du sender til oss: 1. Helst ikke del personsensitive opplysninger - sensitive diskusjoner bør tas på en time med en av våre leger. 2. Dersom du trenger medisinske råd for din spesifikke tilstand eller utfordring, løses det også best på en time.