Coronavirus: Klinikkene våre er åpne som vanlig, men alle pasienter skal bruke munnbind ved konsultasjon. Ved ønske om koronatest, plager fra luftveiene eller mistanke om smitte les her før booking
 • no
 • en
Bestill time
 • no
 • en
Bestill time

COVID-19 Test Clinic Oslo Airport

Click here to view content in English.

Velkommen til vår testklinikk på Oslo Lufthavn.

Her tilbyr vi tre forskjellige Covid-19 tester:

Hurtigtest med fit-to-travel attest 1195,-

  • Svar i løpet av 60 min
  • Attest på under 60 min, sendt som passordbeskyttet e-post.

Test (PCR) 995,-

  • Svar i løpet av 1 til 3 virkedager (helg er ikke virkedag)

Test (PCR) ink. fit-to-fly attest 1195,-

  • Svar i løpet av 1 til 3 virkedager (helg er ikke virkedag)
  • Elektronisk attest for fit-to-fly og fit-to-work.Bestill en Covid-19 test her for å forsikre deg om at du er frisk før du skal på reise.

Bestill en time

Åpningstider

Man–Søn: 00:00-06:00, 06:00–22:00

Informasjon om testene

Hurtigtest

På Oslo Lufthavn tilbyr Dr.Dropin hurtigtest med Fit-to-travel / fit-to-work attest. Her kommer man typisk 4 timer før avgang og tar testen på flyplassen på vår Dr.Dropin testklinikk. Her får du fysisk kopi av attesten på engelsk.

Klinikken er lokalisert bak skrankene for bagasjelevering i innsjekkingsområdet. Du finner klinikken ved å gå inn flyplassens hovedinngang for Avreise, og opp rulletrappen til innsjekkingsområdet.

Husk at ikke alle land godtar hurtigtesten, dette må du selv sjekke før du reiser.


COVID-19 PCR Test

Den sikreste testen for å bekrefte om du har COVID-19 eller ikke. Dette er den eneste godkjente testen for deg som trenger en bekreftelse på et negativt testresultat i forbindelse med jobb, studie eller reise. Test resultater vil være tilgjengelig innen 1-3 dager.
De fleste flyselskaper krever attest på negativ PCR test tatt innen 24-72 timer før avgang.

Testklinikken på Oslo Lufthavn er også en tjeneste for deg som bor i nærliggende områder til flyplassen, som Jessheim og Eidsvoll. Ønsker du ta en test for å for å forsikre deg om at du ikke har viruset, eller trenger en fit-to-fly / Fit-to-work attest, kan du benytte Dr.Dropin testklinikk på Oslo Lufthavn.

Viktig informasjon: Dersom du har pågående symptomer på COVID-19 skal du ikke besøke flyplassen. Benytt da heller gjerne en av våre testklinikker i Oslo.

Alle legetjenester
Legetime på dagen
Fast pris

Bestill time