Legehjelp på pasientens premisser

Om Dr.Dropin

Dr.Dropin er et tilgjengelig og moderne privat helsetilbud som setter pasienten i sentrum. Vi tilbyr alle legetjenester, ingen ventetid og alltid fastpris på 595,-

Vi vil la deg gå til legen når du selv føler behov for det. Vi vet at mange er fornøyde med fastlegen sin, men også at mange synes det er vanskelig å få time samme dag eller uke. Mange har dessverre erfaring med å vente lenge på offentlige legevakter eller betale mer enn det smaker hos andre private aktører. Vårt mål er å gjøre alt enklere, rimeligere og bedre for deg som pasient.

 • På pasientens premisser

  Vi vil la deg gå til legen og få hjelpen du trenger – når du selv føler behov for det.

 • På vakt for samfunnet

  Ikke hvem som helst kan skrive ut medisiner og sykemeldinger. Vi har et ansvar for deg som pasient, men også et samfunnsansvar. Vi bryr oss om begge.

 • Den beste kompetansen

  Den beste behandlingen får du av de beste legene. Vi gjør vårt ytterste for å skape et miljø som tiltrekker seg, utvikler og holder på disse.

  Våre tjenester

  Vi gjør stort sett alt fastlegene og legevaktslegene kan hjelpe deg med. Våre leger vurderer og behandler alle lidelser. For eksempel vurderer vi infeksjonssykdommer, allergiplager, influensa og hudplager, syr kutt, fjerner føflekker, tar celleprøver, vurderer smerter i muskel og skjelett, tar helsesjekker, setter vaksiner og mye mye mer. Vi har det meste av hurtigtester (f.eks. CRP, HBA1C, strep, glukose, HB) og EKG i klinikkene våre. Om du trenger mer omfattende blodprøver ordner vi slik at du får tatt det også. Om du trenger vurdering på sykehus, hos spesialist eller røntgenundersøkelser henviser vi deg til det. Alle våre pasienter får svar på undersøkelsene vi gjør, også dersom resultatet er helt normalt.

  .

  Det er noen få ting vi ikke gjør: Ved akutte livstruende tilstander skal du ikke sette deg i digital kø hos oss. Eksempler på dette er akutte brystsmerter, akutte alvorlige magesmerter, større ulykker eller alvorlige allergiske reaksjoner. Spedbarn under 6 mnd med feber skal ikke vente på oss. I alle disse tilfellene og tilsvarende skal du ringe 113. Om du har et åpenbart brudd i skjelettet er du best tjent med å gå til nærmeste skadelegevakt.

   

  Medisinsk ansvarlig lege er daglig leder Dr.Daniel Sørli. For kontakt vennligst bruk «kontakt oss» og velg generelle forespørsler. I ukedager besvares det fortløpende, over helligdager og helg kan det gå mellom 24-48 timer før svar.

   

  Les mer om våre tjenester her

   

  Kontakt oss

  Takk for at du ønsker kontakt med oss i Dr.Dropin. Vi jobber så raskt vi klarer, og besvarer de aller fleste henvendelser innen 24 timer. To ting å huske på når du sender til oss: 1. Helst ikke del personsensitive opplysninger - sensitive diskusjoner bør tas på en time med en av våre leger. 2. Dersom du trenger medisinske råd for din spesifikke tilstand eller utfordring, løses det også best på en time.