• no
  • en
Bestill legetime

  • no
  • en
Bestill legetime

Karriere

Dr.Dropin er et av Norges ledende miljøer innen primærmedisin. Vi tilbyr pasientene allmennmedisinske legetjenester, og håndterer det meste fastleger og legevakter gjør. Vi har innovative bookingløsninger, kommunikasjonsformer og tar i bruk den nyeste teknologien for å gi pasientene en best mulig opplevelse samt frigjøre legens tid til å konsentrere seg om pasientene.

Til nå har vi åpnet seks klinikker i Oslo-området, én i Bergen og én i Trondheim. I løpet av høsten 2019 skal vi åpne klinikk i Stavanger og styrke bemanningen ved alle eksisterende klinikker. Vi søker derfor engasjerte og dyktige leger som har lyst til å levere en god tjeneste til våre pasienter. Du må være ferdig med turnus/LIS 1 og bør ha erfaring fra allmennmedisin og legevakt. Vi trenger leger i heltid og deltidsstilling. Vi ser også etter leger med lederambisjoner som vil ta ta på utfordringen med å lede en eller flere av klinikkene våre.

Vi tilbyr en morsom og variert hverdag, fleksible arbeidstider, god lønn, faglig utvikling og hyggelig miljø. Innen "gammel" spesialistordning (gyldig til 2025) kan man få inntil 2 år godkjent som daglegevakt/KAD i spesialistløpet i allmennmedisin etter søknad. Vi jobber kontinuerlig med å få løsningen godkjent under ny LIS ordning også.

Send en søknad til daniel@drdropin.no og merk emneteksten med jobbsøknad + byen du ønsker å jobbe i.