Korona: Har du pågående symptomer og ønsker legeundersøkelse, booker du time i Luftveisklinikken på Frogner. Les mer
  • no
  • en
Bestill time
  • no
  • en
Bestill time

Hudlegene hos Dr.Dropin

Vi er stolt av våre ansatte i Dr.Dropin som hele veien sørger for å gi pasientene det de har behov for. I Norge har vi mange problematikker tilknyttet til hud, og våre hudleger er spesialister innen de felt som våre pasienter har størst behov for. Lurer du på hva vi spesialerer oss innen? Hils på hudlegene våre!

Dr. Reza Sohrabi

Fagprofil: Spesialist i dermatologi og venerologi.

Utdannelse: Spesialistutdannelse fra Haukeland universitetssykehus, Oslo universitetssykehus og Regionsykehuset i Ryhov i Sverige. Han har også en sideutdannelse fra revmatologisk avdeling på Haukeland.

Siste arbeidserfaring: Overlege på hudavdelingen på Rikshospitalet og i privat praksis.

Områder: Dr. Sohrabi behandler både kroniske og akutte hudtilstander som eksem, psoriasis og kviser. I tillegg vurderer han og fjerner føflekker, pigmentflekker, lipomer (fettkuler) ateromer (talgcyster) og andre hudforandringer, både på medisinsk grunnlag og på et mer kosmetisk grunnlag. Han utfører også svettebehandling med injeksjoner i armhuler og håndflater.

Klinikk: Dr. Dropin Medisinske senter, Kirkeveien 60, Majorstuen

Dr. Ola Norgaard Kristiansen

Fagprofil: Spesialist i dermatologi og venerologi.

Utdannelse: Spesialisering via Gävleborg regionsykehus i Sverige, deler av spesialisering ved Karolinska universitetssykehus, Stockholm. Flere internasjonale kurs i dermatoskopi.

Arbeidserfaring: Tidligere deler av spesialiseringsløp ved indremedisinsk avdeling sykehuset Østfold. Siste arbeidserfaring som hudlege i Region Gävleborg samt online dermatologi via Snapmed.no. Jobber også delvis med online vurderinger av hudtumorer innad i Sverige.

Områder: Behandler alle type hudsykdommer/tilstander. Alt fra uvanlige dermatoser(hudtilstand), venerologi(kjønnssykdommer) og hudtumorer. Mye erfaring med dermatoskopi/vurdering av pigmenterte og ikke-pigmenterte føflekker samt hudforandringer. Også god erfaring med behandling av mer generelle hudsykdommer som akne, rosacea, perioral dermatitt, eksem og psoriasis. Opererer bort både godartede og ondartede hudlesjoner.

Klinikk: Dr. Dropin Medisinske senter, Kirkeveien 60, Majorstuen og Dr.Dropin Sandvika, Claude Monets alle 21, 1338 Sandvika

Dr. Chin K. Le

Fagprofil: Spesialist i dermatologi og venerologi

Utdannelse: Dr. Le har sin medisinske utdanning fra Jagiellonian University Medical College i Krakow før han spesialiserte seg i dermatologi og venerologi ved Førde sentralsykehus og Haukeland universitetssykehus.

Siste arbeidserfaring: Dr. Le har jobbet for Snapmed og Aleris.

Områder: Dr Le har en særlig interesse for melanom og hudkreft og har jobbet med teledermatologi siden 2016. Han behandler pasienter med akutte og kroniske hudsykdommer som akne, rosacea, psoriasis og dermatitt og har lang erfaring med diagnose, behandling og fjerning av forskjellig hud lesjoner og botox -injeksjoner for hyperhidrose og bruxisme. Chinh har et spesielt fokus på å få deg som pasient til å føle seg ivaretatt og tenke helhetlig under konsultasjon og behandling.

Klinikk: Dr. Dropin Medisinske senter, Kirkeveien 60, Majorstuen

Dr. Hermund Feldborg

Fagprofil: Spesialist i dermatologi og venerologi

Utdannelse: Dr. Feldborg har sin medisinske grad fra Jagiellonian University Medical College i Krakow før han spesialiserte seg i dermatologi og venerologi fra Stavanger og Oslo universitetssykehus.

Siste arbeidserfaring: Snapmed, Aleris og Vestfold Hudlegeklinikk.

Områder: Dr. Feldborg har en spesiell interesse for rosacea, psoriasis og perioral dermatitt. Han behandler pasienter med akutt og kronisk hudsykdom som akne, rosacea, psoriasis og dermatitt og har lang erfaring med diagnose, behandling og fjerning av forskjellige hudskader.

Klinikk: Dr. Dropin Medisinske senter, Kirkeveien 60, Majorstuen

Alle legetjenester
Legetime på dagen
Fast pris

Unknown block type "localeBlock", please specify a serializer for it in the `serializers.types` prop
Bestill time

Organisasjonsnummer:
919 149 795
Adresse:
Bogstadveien 30, 0355 Oslo
Mobilnummer: