Korona: Har du pågående symptomer og ønsker legeundersøkelse, booker du time i Luftveisklinikken på Frogner. Les mer
  • no
  • en
Bestill time
  • no
  • en
Bestill time

Gynekologene hos Dr.Dropin

Vi er stolt av våre ansatte i Dr.Dropin som hele veien sørger for å gi pasientene det de har behov for. I Norge har vi mange problematikker tilknyttet til gynekologi, og våre gynekologer er spesialister innen de felt som våre pasienter har størst behov for. Lurer du på hva vi spesialiserer oss innen? Hils på gynekologene våre!

Dr. Azita Mahmoudan

Fagprofil: Lege og spesialist i gynekologi og fertilitet.

Utdannelse: Lege og spesialist i gynekologi. Videreutdannet til spesialist på infertilitet og IVF ved det anerkjente universitetet i Tehran.

Arbeidserfaring: Dr. Azita Mahmoudan har vært lege siden 1997, fødselslege og gynekolog siden 2004. Dr. Mahmoudan har bred erfaring, og har blant annet jobbet som gynekolog på sentralsykehuset i Växjö (Sverige) og som overlege på Volda sykehus. Hun har jobbet privat de siste to årene i Oslo. Først på Medicus, Majorstuaklinikken og har siden 2019 jobbet i Dr.Dropin.

Områder: Dr. Azita Mahmoudan kan bistå innenfor alle gynekologiske problemstillinger. Hun utfører årskontroller, celleprøve, ultralyd, prevensjonsveiledning, innsetting av spiral og ultralyd i alle stadier av graviditet. Dr. Azita Mahmoudan er også fertilitetsekspert og skriver for øyeblikket en doktorgrad om PCOS. Endometriose er også et av hennes kjerneområder.

Hun har en stor interesse for å hjelpe barnløse par med oppnå drømmen om barn.

Dr. Jan Roar Mellembakken

Fagprofil: Gynekolog og spesialist i kvinnesykdommer og fødselshjelp.

Arbeidserfaring: Jan Mellembakken er utdannet lege ved Universitetet i Oslo og har de siste 30 årene jobbet som gynekolog ved Rikshospitalet. Jan er en aktiv forsker ved siden av sin fulltidsjobb som gynekolog og har publisert mer enn 20 vitenskapelige artikler innenfor temaet barnløshet og reproduksjon. Han har en doktorgrad i svangerskapsforgiftning og inflammasjon. Jan er en av Dr.Dropins dyktige gynekologer og vi er stolte av å ha han med på laget.

Områder: Siden 2004 har han arbeidet med utredning og behandling av infertilitet ved Reproduksjonsmedisinsk avdeling, Oslo Universitetssykehus og er en av gynekologene i Norge med mest erfaring innen ufrivillig barnløshet.

Jan er 1 av 12 gynekologer i Norden som forsker på PCOS og er en aktiv stemme innen kvinnehelse.

Ønsker du å lære mer om Jan Mellembakkens erfaring og kunnskap omkring endometriose og PCOS? Se hans samtale med Iselin Guttormsen hvor de diskuterer hvorfor det ikke forskes mer på kvinnhelse!

Ønsker du å booke en time hos Jan Mellembakken? Send mail til gynekolog@drdropin.no, og legg inn ønske om time hos Jan, så finner vi en passende tid.

Har du generelle spørsmål tilknyttet gynekologtjenestene våre? Send mail til hei@drdropin.no

Dr. Milena Kresovic

Fagprofil: Gynekolog og spesialist i kvinnesykdommer og fødselshjelp


Utdannelse: Utdannet lege i Kroatia og har tatt hele spesialistutdannelsen i gynekologi i Norge.


Arbeidserfaring: Til daglig jobber Milena som seksjonsoverlege på Gynekologisk avdeling på Bærum sykehus. Milena kan bistå innen alle gyenkologiske problemstilllinger og er spesielt interessert i obstetrikk (behandling av mødre og fostre under graviditet og fødsel). Milena jobber med hele spekteret av gynekologifaget og utfører operasjoner på sykehuset.

Særlig erfaring med: svangerskap, fødsel, gynekologisk kreft, syklus-/blødningsforstyrrelser, myomer, ovariale cyster, adenomyose/endometriose, infertilitet, aborter, PCOS, nedfall og prolapser.

Klinikk: Dr. Dropin Skøyen, Karenslyst Allé 32, 0278 Oslo

Alle legetjenester
Legetime på dagen
Fast pris

Bestill time

Organisasjonsnummer:
919 149 795
Adresse:
Bogstadveien 30, 0355 Oslo
Mobilnummer: