• no
  • en
Bestill time
  • no
  • en
Bestill time
Tilbake til Prøver og vaksiner

Lurer du på om du bør ta influensavaksine?

Les Dr.Dropins råd og finn ut om du er en av de som anbefales å ta vaksinen.

Du kan enkelt booke time for vaksinering her. Du booker en vanlig legetime hos Dr.Dropin til 595,- og kommer til klinikken til avtalt tid.
Influensavaksine er i årets sesong dessverre ikke inkludert i prisen grunnet leveringsvanker under pandemien og resept skrives kun ut til de som er i risikogruppene.

Bestill time i en av våre klinikker

Bestill time

Ta kontakt med oss om du lurer på noe

Send e-post

Visste du at Folkehelseinstituttet anbefaler influensavaksine til 1,6 millioner nordmenn? Det gjelder blant annet alle over 65 år, gravide, personer med kronisk lungesykdom, hjerte og-karsykdom, diabetes, leversvikt og nyresvikt, nevrologisk sykdom/skade eller nedsatt immunsystem. Hvis man er i risikogruppen kan man få alvorlige komplikasjoner dersom man får influensa.

Det mange ikke er klar over er at man kan smitte andre med influensavirus uten å vise tegn til sykdom selv. Derfor anbefales det at alt helsepersonell skal influensavaksineres. Men det er ikke bare helsepersonell som ofte omgås mennesker i risikogruppen - det er familie, venner, nære og kjære. Hvis du kjenner noen i risikogruppen, anbefaler vi derfor å ta influensavaksinen for å beskytte deg selv og de rundt deg.

Målet er først og fremst at de som virkelig trenger det på grunn av egen sykdom og de som skal ivareta andre som er syke eller er i risikogruppen tar vaksinen. Men enkelte tar den for å unngå å være influensasyk under eksamenstid, juletid og vinterferietid. Andre tar den fordi de ikke har tid til å være borte fra jobb, trening eller forestillingen på det lokale teateret.

Er du i risikogruppen og ønsker influensavaksine satt hos allmennlege hos Dr.Dropin kan du booke en vanlig legetime og hente ut resept på vaksinen på et nærliggende apotek.

Alle legetjenester
Legetime på dagen
Fast pris

Bestill time