Velkommen til Dr.Dropins stillingsside!

Vi søker stadig nye kollegaer i Dr.Dropin. Hva kan vi tilby deg? Et innovativt miljø med høy faglig kompetanse, delingsglede og mye pasientkontakt. En fleksibel hverdag med mulighet for å dyrke hobbyer og familieliv - det viktigste våre ansatte i Dr.Dropin har.

Vi kan tilby deg en god lønn basert på en fleksibel arbeidshverdag, hvor du får tid til å prioritere det som er viktig for deg!

Har du noen spørsmål til oss? Følg lenken under for en prat med vår rekrutteringsansvarlig Robin Ravnklo Furunes. (Merk, Robin besvarer ikke henvendelser om stillinger tilknyttet covid19).

Spørsmål om karriere i Dr.Dropin? Ta kontakt!
Kategori:

Spesialist i allmennmedisin.

Dr.Dropin søker spesialist i allmennmedisin.

Vil du være med å utvikle Norges ledende miljø i allmennmedisin?


Dr.Dropin ønsker å tilby videreutdanning av sine allmennleger og søker derfor spesialist i allmennmedisin med motivasjon til å undervise og veilede kollegaer.

Vi har som mål å bli Norges beste arbeidsplass for leger og har siden oppstart klart å skape et stort fagmiljø med flere spesialister og tverrfaglig samarbeid.


Dr.Dropin kan tilby god lønn med fleksible arbeidstider. Vi søker spesialister i Oslo- området i både deltid- og fulltidsstillinger. Stillingen kan kombineres med annen jobb i egen praksis eller som lege i Dr.Dropins klinikker. Kombinasjonsmulighetene er mange. Vi vil også kunne tilby egne kurs i ledelse, dekke kursavgifter til formelle veiledningskurs og dekke utgifter til et emnekurs årlig i regi av Legeforeningen.


Kvalifikasjon for stillingen:

Vi søker deg med et stort engasjement for allmennfaget og med en stor indre motivasjon for videreutvikling av kollegaer.

Du må være ferdig spesialist i allmennmedisin. Du må være engasjert, dedikert og dyktig på klinisk kommunikasjon.

Flytende norsk, muntlig og skriftlig, er et krav.

Dr.Dropin vil også kunne tilby kurs i ledelse, formelle veiledningskurs og dekke kostnader for et årlig emnekurs i regi av Legeforeningen.


Er du interessert i å høre mer om stillingen, ta kontakt med lege Kristin Tanum Michelet:  kristin@drdropin.no / 90790737

Karriere hos Dr.Dropin?

Dr.Dropin har som mål å bli Norges beste arbeidsplass for leger. Vi ønsker at våre leger skal oppleve at de har en morsom og variert hverdag, med høy grad av fleksibilitet til å dyrke hobbyer og familieliv, konkurransedyktig lønn og god faglig utvikling. Mye pasientkontakt vet vi er viktig for trivsel.

Les mer om karrieremuligheter i Dr.Dropin på våre karrieresider!

sanity imagesanity image