Coronavirus: Klinikkene våre er åpne som vanlig, men alle pasienter skal bruke munnbind ved konsultasjon. Ved ønske om koronatest, plager fra luftveiene eller mistanke om smitte les her før booking
  • no
  • en
Bestill time
  • no
  • en
Bestill time

Ledige stillinger hos Dr.Dropin

Dr.Dropin har siden 2017 blitt en ledende tilbyder av private primærhelsetjenester. Vi tar i bruk ny teknologi for å gi pasientene en best mulig opplevelse, samt frigjøre legens tid til å konsentrere seg om pasientene.

Vi har startet 17 klinikker og har blitt et av Norges ledende miljøer innen primærmedisin. Dette takket være dyktige leger og ansatte som brenner for faget og bidrar med å tenke innovativt.

Nå vokser vi og utvider tjenestetilbudet, og det er her du kommer inn i bildet. Vi har behov for nye kollegaer i Oslo, Asker, Bærum, Bergen, Stavanger og Trondheim:  allmennleger, gynekologer, hudleger, fysioterapeuter, kiropraktorer, psykologer og koronatestere.

I en organisasjon som vokser såpass fort så finnes det gode karrieremuligheter, og vi er alltid på jakt etter folk som også har lederambisjoner.

Har du lyst til å jobbe i et innovativt miljø med høy faglig kompetanse, delingsglede og mye pasientkontakt?

Send oss en mail, så tar vi gjerne en prat. Vi gleder oss til å høre fra deg!
jobb@drdropin.no

Alle legetjenester
Legetime på dagen
Fast pris

Bestill time