Korona: Har du pågående symptomer og ønsker legeundersøkelse, booker du time i Luftveisklinikken på Frogner. Les mer
  • no
  • en
Bestill time
  • no
  • en
Bestill time

Norges beste arbeidsplass for leger

Dr.Dropin har som mål å bli Norges beste arbeidsplass for leger. Vi ønsker at våre leger skal oppleve at de har en morsom og variert hverdag, med høy grad av fleksibilitet til å dyrke hobbyer og familieliv, konkurransedyktig lønn og god faglig utvikling. Mye pasientkontakt vet vi er viktig for trivsel.

Dr.Dropin er i en kraftig vekstfase, og trenger leger i både heltid- og deltidsstillinger. Vi har behov for nye kollegaer i alle byer: både allmennleger, gynekologer, hudleger, jordmødre, sykepleiere, fysioterapeuter og kiropraktorer.

Vi ser også etter leger med lederambisjoner som vil ta utfordringen med å lede en eller flere av klinikkene våre.

Se alle våre ledige stillinger her

Les mer om oss

Dr.Dropin som arbeidsplass

Faglig utvikling

Dr.Dropin arrangerer aktuelle fagkurs innen allmennmedisin. Vi gir tilgang på oppdatert fagstoff og har faglig nysgjerrige og erfarne bakvakter, som er der for deg. Se kurskalenderen vår her

Fokus på fag og tid med pasienter

Dr.Dropin er et av Norges ledende miljøer innen primærmedisin. Vi tilbyr pasientene allmennmedisinske legetjenester, og håndterer det meste fastleger og legevakter gjør. I tillegg har vi egne legespesialister innen hud, gynekologi og pediatri. I 2021 lanserte vi også fysikalske behandlinger i noen utvalgte klinikker.

Vi har innovative booking-løsninger, kommunikasjonsformer og tar i bruk den nyeste teknologien for å gi pasientene en best mulig opplevelse, samt frigjøre legens tid til å konsentrere seg om pasientene. Vi tilbyr også legene våre en god garantilønn som sikrer alle en trygg hverdag.

Ledige stillinger i Dr.Dropin

Vi har totalt 17 klinikker i Norge. 13 av klinikkene er i Oslo-regionen, to i Bergen, en i Trondheim, og en i Stavanger. Vi åpner også flere nye klinikker i løpet av 2021. Sjekk ut hvilke muligheter som finnes for deg i stillingene under.

Hvis du er nysgjerrig eller har noen spørsmål angående stillingene våre, kan du sende mail direkte til rekrutteringsansvarlig Robin Ravnklo Furunes, så tar vi gjerne en prat robin@drdropin.no.

Se en oversikt over alle våre ledige stillinger her.

Andreas

Andreas har jobbet som lege i Lofoten og i sjøforsvaret før han startet hos oss.

"Fra sykehuset lærte jeg å være rolig og allsidig, særlig fra vaktene på akuttmottaket. Forsvaret blir litt irrelevant, det kommer ikke mange inn døra her med krigsskader heldigvis."

Nina

Nina er en av få nordmenn som har tatt hele legeutdannelse sin i USA. Der utdannet hun seg til lege og spesialist i indremedisin etter å ha studert kunsthistorie og journalistikk.

Ingrid Birthe

Ingrid Birthe ble født rett ved Rikshospitalet, så her var det lagt opp til hvilken vei hun skulle ta! Hun ble med i Dr.Dropin helt fra starten, rett etter mammapermisjon med tredje barnet.

Hvis du vil ha autonomi, flinke kollegaer, godt miljø og lydhør ledelse, så er dette stedet å jobbe!
Dr. Nina Bryhn, lege og klinikkleder i Dr.Dropin

Følg med videre!

Ta gjerne en titt på Instagram-kontoen vår og Facebook. Har du jobbet hos oss før, så holder vi gjerne kontakten gjennom “Dr.Dropin-alumni-gruppen” vår på Facebook. Vi vil gjerne se deg igjen!

Facebook

Instagram

Alle legetjenester
Legetime på dagen
Fast pris

Bestill time

Organisasjonsnummer:
919 149 795
Adresse:
Bogstadveien 30, 0355 Oslo
Mobilnummer: