Korona: Har du pågående symptomer og ønsker legeundersøkelse, booker du time i Luftveisklinikken på Frogner. Les mer
 • no
 • en
Bestill time
 • no
 • en
Bestill time

Norges beste arbeidsplass for helsepersonell

Dr.Dropin har som mål å bli Norges beste arbeidsplass for helsepersonell.

Vi ønsker at våre ansatte skal oppleve at de har en morsom og variert hverdag, med høy grad av fleksibilitet til å dyrke hobbyer og familieliv, konkurransedyktig lønn og god faglig utvikling. Og mye pasientkontakt, som vi vet er viktig for trivsel.

Nysgjerrig? Vi gleder oss til å høre fra deg!

Se alle våre ledige stillinger her

Hvem søker vi etter?

Dr.Dropin er i en kraftig vekstfase, og trenger ansatte i både heltid- og deltidsstillinger. Vi har behov for nye kollegaer i alle byer:

 • allmennleger
 • gynekologer
 • hudleger
 • jordmødre
 • sykepleiere
 • fysioterapeuter
 • kiropraktorer

Vi ser også etter leger med lederambisjoner som vil ta utfordringen med å lede en eller flere av klinikkene våre. Nysgjerrig? Vi gleder oss til å høre fra deg!

Se ledige stillinger og søk her
Hvis du vil ha autonomi, flinke kollegaer, godt miljø og lydhør ledelse, så er dette stedet å jobbe!
Dr. Nina Bryhn, lege og klinikkleder i Dr.Dropin

Hvordan søke?

Vi har klinikker i de største byene i Norge, og trenger alltid dyktige ansatte til våre klinikker.

Hvis du er nysgjerrig eller har noen spørsmål angående stillingene våre, kan du sende mail direkte til rekrutteringsansvarlig Robin Ravnklo Furunes, så tar vi gjerne en prat: robin@drdropin.no.

Les mer om oss

Dr.Dropin som arbeidsplass

Faglig utvikling

Dr.Dropin arrangerer aktuelle fagkurs innen allmennmedisin. Vi gir tilgang på oppdatert fagstoff og har faglig nysgjerrige og erfarne bakvakter, som er der for deg. Se kurskalenderen vår her

Fokus på fag og tid med pasienter

Dr.Dropin er et av Norges ledende miljøer innen primærmedisin. Vi tilbyr pasientene allmennmedisinske legetjenester, og håndterer det meste fastleger og legevakter gjør.

I tillegg har vi egne legespesialister innen hud, gynekologi, pediatri samt psykologer, fysioterapeuter og kiropraktorer. I 2021 lanserte vi også fysikalske behandlinger i noen utvalgte klinikker.

Vi har innovative booking-løsninger, kommunikasjonsformer og tar i bruk den nyeste teknologien for å gi pasientene en best mulig opplevelse, samt frigjøre våre ansattes tid til å konsentrere seg om pasientene. Vi tilbyr en god garantilønn som sikrer alle en trygg hverdag.

Hils på Nina, klinikkleder i Dr.Dropin!

Vi er stolte av våre ansatte, og kompetansen de representerer. Ønsker du å lære mer om hvordan en hverdag i Dr.Dropin er? Les mer om våre dyktige leger, spesialister og terapeuter!

Les mer om Dr.Dropins ansatte

Følg med videre!

Ta gjerne en titt på Instagram-kontoen vår og Facebook. Har du jobbet hos oss før, så holder vi gjerne kontakten gjennom “Dr.Dropin-alumni-gruppen” vår på Facebook. Vi vil gjerne se deg igjen!

Facebook

Instagram

Alle legetjenester
Legetime på dagen
Fast pris

Bestill time

Organisasjonsnummer:
919 149 795
Adresse:
Bogstadveien 30, 0355 Oslo
Mobilnummer: