Din trygghet i svangerskapet

I Trondheim kan du møte erfarne jordmødre med kompetanse i ultralyd som kan følge deg gjennom hele svangerskapet og i barseltiden.

    • Kort ventetid
Dr.Dropin følger nasjonale retningslinjer i svangerskapsomsorgen
sanity imagesanity image

Jordmorsamtale – Få trygghet i svangerskapet

Vi brenner for at alle skal ha mulighet til en god svangerskapsomsorg. Å bli sett og hørt i en sårbar tid er viktig.

Alle pasienter er forskjellig og har ulike behov. Våre jordmødre har et sterk ønske om å møte alle kvinner og blivende foreldre på en god måte og gi dem den informasjonen de trenger. Våre jordmødre har en særlig interesse for svangerskap og det å trygge det gravide paret frem mot fødsel og i tiden etterpå.

sanity imagesanity image

Slik hjelper vi deg

Svangerskap og fødsel er en periode som for mange kan by på både ubehag, nysgjerrighet, usikkerhet og generelt mange spørsmål. Snakk med vår jordmor for å bli tryggere i ditt svangerskap. Her er typiske temaer du kan snakke med vår jordmor om:

  • Fødselsforberedende
  • Ammeveiledning
  • Fødselsangst
  • Symptomer på fødselsdepresjon: kriterie for henvisning, videre tiltaksplan
Bestill veiledning

Møt vår jordmor – Tanja Hagen

Tanja Hagen har lang erfaring som jordmor i svangerskapsomsorgen, både ute i kommunen og på sykehus og hatt videreutdanning i ultralyd siden 2017.

Tanja er utdannet sykepleier ved HINT i 2000 og tok videreutdanning som jordmor ved HIST i 2014. Hun har også tatt videreutdanning i akupunktur ved Helsehøyskolen i 2016.

Tanja er autorisert ultralyd jordmor for Første trimester ultralyd (tidlig ultralyd uke 11-13) fra NTNU i 2021 og er under utdanning i Doppler ultralyd på maternelle og føtale blodkar ved NTNU.

I tillegg til å jobbe i Dr.Dropin jobber hun som ultralyd jordmor ved Sykehuset Namsos.

Tanja brenner for at alle skal ha mulighet til en god svangerskapsomsorg. Å bli sett og hørt i en sårbar tid er viktig.

Alle pasienter er forskjellig og har ulike behov. Tanja har et sterk ønske om å møte alle kvinner og blivende foreldre på en god måte og gi dem den informasjonen de trenger. Hun har en særlig interesse for svangerskap og det å trygge det gravide paret frem mot fødsel og i tiden etterpå.

sanity imagesanity image