Din trygghet i svangerskapet

I Trondheim kan du møte erfarne jordmødre med kompetanse i akupunktur som kan følge deg gjennom hele svangerskapet og i barseltiden. Vi kan utføre akupunktur i svangerskapsuke 38-42. Akupunktur kan trygt benyttes av deg som er gravid.

  • Kort ventetid
  • Ingen henvisning
  • Snart også på video
Dr.Dropin følger nasjonale retningslinjer i svangerskapsomsorgen
sanity imagesanity image

Akupunktur – for bedring av svangerskapsrelaterte plager

Opplever du søvnproblemer, engstelse, stress, leggkramper og kvalme? Akupunktur er tradisjonell kinesisk medisin, som kan gjøre forbedringer på typiske svangerskapsrelaterte plager.

Etter en samtale for å kartlegge plager eller ønsker for behandlingen, settes tynne nåler inn i kroppen. Du må ligge å slappe av med nålene i ca 20 minutter, før de fjernes.

Modningsakupunktur; en fødselsforberedende akupunktur. Her forbereder man kroppen til fødsel ved at mormunn gradvis modnes fram mot termin. Vi kan sette modningsakupunktur fra og med svangerskapsuke 38.

sanity imagesanity image
Bestill konsultasjon

Møt vår jordmor – Tanja Hagen

Tanja Hagen har lang erfaring som jordmor i svangerskapsomsorgen, både ute i kommunen og på sykehus og hatt videreutdanning i ultralyd siden 2017.

Tanja er utdannet sykepleier ved HINT i 2000 og tok videreutdanning som jordmor ved HIST i 2014. Hun har også tatt videreutdanning i akupunktur ved Helsehøyskolen i 2016.

Tanja er autorisert ultralyd jordmor for Første trimester ultralyd (tidlig ultralyd uke 11-13) fra NTNU i 2021 og er under utdanning i Doppler ultralyd på maternelle og føtale blodkar ved NTNU.

I tillegg til å jobbe i Dr.Dropin jobber hun som ultralyd jordmor ved Sykehuset Namsos.

Tanja brenner for at alle skal ha mulighet til en god svangerskapsomsorg. Å bli sett og hørt i en sårbar tid er viktig.

Alle pasienter er forskjellig og har ulike behov. Tanja har et sterk ønske om å møte alle kvinner og blivende foreldre på en god måte og gi dem den informasjonen de trenger. Hun har en særlig interesse for svangerskap og det å trygge det gravide paret frem mot fødsel og i tiden etterpå.

sanity imagesanity image