Coronavirus: Klinikkene våre er åpne som vanlig, men alle pasienter skal bruke munnbind ved konsultasjon. Ved ønske om koronatest, plager fra luftveiene eller mistanke om smitte les her før booking
  • no
  • en
Bestill time
  • no
  • en
Bestill time

Hudlege når du trenger det

NYHET!

Nå kan du komme til erfarne hudleger hos Dr.Dropin på Majorstuen.

Uten henvisning og til en fast og fornuftig pris.

Hos Dr.Dropin møter du hudspesialister som kan diagnostisere og behandle alle hudlidelser. Hudlegene er topp kvalifiserte og lidenskapelig opptatt av å tilby gode hudtjenester til en fast og forutsigbar pris.

Prisen for en konsultasjon hos hudlege er 1195,-. Dette inkluderer konsultasjon, veiledning og undersøkelse. Under kan du se prisoversikt ved kirurgi og behandlinger.

Book time til hudlege

Hudlege når du trenger det

Fornuftig pris

Forutsigbar og fornuftig pris, uten skjulte kostnader og overraskende tillegg.

Inkluderer forbruksmateriell, søknader, resepter m.m.

Uten henvisning

Du booker selv enkelt time via nettsiden eller appen til Dr. Dropin, og behøver ingen henvisning på forhånd.

Hudlege når du trenger det

Hos Dr.Dropin må du ikke vente flere måneder for å få en time til hudlege. Her får du time raskt og det er enkelt å bestille time.

Fast og forutsigbar pris

Konsultasjon, veiledning og undersøkelse hos hudlege 1195, –

Tilleggspris for behandlinger

Kirurgi – enkel 600,-

Fjerning av liten hudforandring, føflekk eller utvekst ved hjelp av skjæring, frysing eller brenning. Vevsprøve. Injeksjoner.

Kirurgi – ordinær 1300,-

Kirurgi som krever mer tid og/eller utstyr. F.eks større føflekker, malignt melanom og fjerning av hudområder med mye blødning.

Epikutantest 1000,-

Lappetest ved mistanke om allergi mot stoffer som kommer i kontakt med huden.


Fotodynamisk behandling (PDT)  - pris per felt 1 500,-

Behandlingsmetode for visse former for hudkreft og solskadet hud.

Svettebehandling med b.toxin – armhuler 1995,-

Gjelder pasienter som får medikament på blå resept etter konsultasjon med vår hudlege.


Aknepakke 2 995,-

Dekker behandlingsløp for medikamentell behandling med Isotretinoin til resultat er oppnådd. Pakken inkluderer oppfølgingstimer med hudlege til fullført aknebehandling – medikament kjøpes på apotek. Dette er typisk tre oppfølgingskonsultasjoner og en varighet på seks måneder (kan variere fra 4-8 måneder).

20 min konsultasjon

Det er satt av 20 minutter til en konsultasjon. Dersom du mistenker at du har et mer omfattende behandlingsbehov som krever lengre tid kan du først ta kontakt med oss på hei@drdropin.no.

Dersom du ikke kan møte til timen, må du gi beskjed minst 24 timer før for å unngå avbestillingsgebyr. Gebyret settes til samme pris som for en konsultasjon.

Du kan enkelt booke ønsket behandling i linken under. Velkommen til hudlege hos Dr.Dropin!

Book time til hudlege

Møt våre spesialister: Dr. Reza Sohrabi

Fagprofil: Spesialist i dermatologi og venerologi.

Utdannelse: Spesialistutdannelse fra Haukeland universitetssykehus, Oslo universitetssykehus og Regionsykehuset i Ryhov i Sverige. Han har også en sideutdannelse fra revmatologisk avdeling på Haukeland.

Siste arbeidserfaring: Overlege på hudavdelingen på Rikshospitalet og i privat praksis.

Områder: Dr. Sohrabi behandler både kroniske og akutte hudtilstander som eksem, psoriasis og kviser. I tillegg vurderer han og fjerner føflekker, pigmentflekker, lipomer (fettkuler) ateromer (talgcyster) og andre hudforandringer, både på medisinsk grunnlag og på et mer kosmetisk grunnlag. Han utfører også svettebehandling med injeksjoner i armhuler og håndflater.

Hudlege

Huden er vårt største organ som vi må ta godt vare på gjennom et helt liv. Huden er en barriere som omslutter og beskytter oss og er med på å gi oss utseende vårt. De fleste vil oppleve sykdom i huden i løpet av livet, enten det er akne, utslett eller føflekker som har forandret seg.

  • Akne
  • Eksem
  • Føflekker
  • Skabb
  • Utslett hos barn
  • Vorter

Alle legetjenester
Legetime på dagen
Fast pris

Bestill time