Korona: Har du pågående symptomer og ønsker legeundersøkelse, booker du time i Luftveisklinikken på Frogner. Les mer
  • no
  • en
Bestill time
  • no
  • en
Bestill time

Fysikalsk behandling når du trenger det

Fysioterapi og kiropraktikk på Majorstuen, Bislett, Ensjø og i Sandvika

Vårt fysikalske team består av dyktige og engasjerte behandlere. De har solid kompetanse, klinisk erfaring og norsk autorisasjon, slik at du kan stole på at du får hjelpen du trenger. Du trenger ingen henvisning for å booke time hos oss.

    • Enkelt å booke time
    • Kort ventetid
    • Fast pris 495,-


Vi har avtale med alle de største forsikringsselskapene, slik at du kan bruke behandlingsforsikringen din hos oss.

Vi tilbyr også ultralydundersøkelse og trykkebølgebehandling.

Book time her

Slik fungerer det

Bli kjent med deg og din sykehistorie

Du blir møtt av en profesjonell og hyggelig behandler som tar deg på alvor når du forteller om dine utfordringer. Dette er en sentral del av den diagnostiske prosessen, så det er viktig at behandleren får en god forståelse av symptombildet.

Undersøkelse og vurdering

Vi gjennomfører en komplett fysikalsk undersøkelse ved første konsultasjon og vil henvise videre dersom det er nødvendig.

Behandling og oppfølging

Etter undersøkelsen vil vi sammen med deg sette mål for behandling og utforme et behandlingsopplegg i tråd med beste praksis. Målet er at du utvikler, gjenvinner eller holder ved like funksjonsevnen.

Enkelt å få time hos Dr.Dropin Fysikalske

Ingen henvisning

Du trenger ikke henvisning for å få time hos fysioterapeut eller kiropraktor hos Dr.Dropin.

Fast pris - 495,-

Prisen er 495,-, enten du går til fysioterapeut eller kiropraktor, og uavhengig om det er første time eller oppfølging.

Time via video koster 350,-

Vi tar kun ekstra betalt for ultralydundersøkelse og trykkebølgebehandlig. I begge tilfeller tar vi et tilleggshonorar på kr 300.

Kort ventetid og enkelt å booke time

Trykk på book-knappen for å se ledige tider.

Book time enkelt her

Bestille time hos fysioterapeut eller kiropraktor?

En fysioterapeut utreder, behandler og forebygger sykdommer og skader i bein, ledd, muskler og sener. Fysioterapeuten kartlegger ditt behov for behandling, opptrening og rehabilitering. Målet er at du utvikler, gjenvinner eller holder ved like funksjonsevnen. Fysioterapeuten gjør ofte tester av bevegelighet, styrke og balanse. I tillegg ser fysioterapeuten det som sin oppgave å motivere og veilede deg til bedre helse.

En kiropraktor utreder, behandler og forebygger plager i muskel- og skjelettsystemet. Disse plagene kan være lokalisert hvor som helst i kroppen, men kiropraktoren behandler oftest nakke, rygg og bekken. Smertene kan ha oppstått akutt eller kommet gradvis som en overbelastningsskade. Plagene kan sitte i ledd, men også i muskulatur.

Avtaler med forsikringsselskaper

Vi har avtale med alle de største forsikringsselskapene, slik at du kan bruke behandlingsforsikringen din hos oss.

Dr.Dropin Fysikalske har forsikringsavtale med Tryg, Storebrand, DigiCare, DNB, IF, Nordic Netcare, Falck, Vertikal Helse, Codan Forsikring, Gjensidige og Eika Forsikring.

For å benytte deg av forsikringen din, må du først ta kontakt med forsikringsselskapet ditt. Deretter booker du en time via Dr.Dropin.no eller via forsikringsselskapet.

Når du kommer til oss er det fint om du har med SakID-nummeret tilhørende behandlingsforsikringen din. Resten ordner vi.

Har du allerede tatt kontakt med forsikringsselskapet ditt, kan du booke time her:

Book time til fysikalsk behandling

Livslang treningsglede

Det å være masse i aktivitet er både sunt og morsomt. Men med mye trening kan også skader oppstå. Være seg i kne, ankel, skulder eller andre kroppsdeler. Treningsskader kan i noen tilfeller sette en stopper for aktiviteter som betyr mye for oss.

Derfor er vi i Dr.Dropin Fysikalske opptatt av forebygging over tid, slik at du kan gjøre det du elsker - lengst mulig og best mulig.

Les om Dr.Dropin sitt fokus på forebygging

Møt noen av behandlerne våre

Vårt fysikalske team består av topp kvalifiserte behandlere som alle har norsk autorisasjon.

Vi ønsker at du som trenger helsehjelp skal føle deg sett, få god medisinsk behandling og hjelp med plagene dine.

Ingrid - kiropraktor

Utdannet kiropraktor i England ved AECC - Bournemouth University. Hun har de siste seks årene jobbet som kiropraktor i privat praksis.

Utvalgte kompetanseområder er hodepine, nakke, korsrygg, bekken, sete, isjias og gravidplager.

Ingrid har tatt videreutdanningskurs i tørrnåler og trykkebølgebehandling - behandlingsformer som hun praktiserer i hverdagen.

Hos Ingrid vil du føle deg sett, samtidig som dere blir enige om et skreddersydd behandlingsløp der fokuset er på at du skal raskest mulig kan bli helt frisk, eller at du skal få så god funksjonsevne som mulig.

Dan Robert - Fysioterapeut

Utdannet Fysioterapeut ved OsloMET. Han har de siste årene jobbet som fysioterapeut i privat praksis.

Dan Robert har en interesse for treningsterapi, kneplager, svimmelhet og idrettsskader. Han har samtidig bygget opp god erfaring innenfor et bredt utvalg av muskel- skjelettplager, rehabilitering og forebyggende tiltak.

Han er nå under videreutdanning hos OsloMET, og er fra tidligere kurset i blant annet tørrnåler og ortopedisk medisin.

Med en helhetlig tilnærming til behandling får du den behandlingen som passer deg best. Dan Robert bruker en kombinasjon av aktiv og passiv behandling, hvor tiltakene er valgt ut ifra relevant forskning for den aktuelle problemstillingen. Dette vil si at du som pasient får med deg informasjon og kunnskap om hvordan du selv kan håndtere plagene i kombinasjon med behandlingen.

Natalia - kiropraktor

Utdannet kiropraktor i England ved AECC Bournemouth University. Natalia har erfaring fra veletablert privat praksis og er vant til tett samarbeid med spesialisthelsetjenesten. 

Natalia behandler pasienter med alle typer av muskel- og skjelettplager. Hun har har særlig kompetanse i behandling av nakke- og ryggplager inkludert prolaps og isjias, bekkenproblematikk, samt skulder, hofte, håndledd og fot. Hun anvender trykkbølge når dette er en egnet behandlingsmetode. Hun rådgiver deg i lettere tøyning og trening for å fremme din helse.

I tillegg benytter Natalia diagnostisk ultralyd til vurdering av plager relatert til ekstremiteter som blant annet inkluderer senebetennelse, frossen skulder, slimposebetennelse samt seneskader.

Hos Natalia vil du føle at det er fokus på din helhetlige helse, og du vil bli en aktiv deltaker i behandlingsforløpet. Sammen vil dere oppnå å få deg tilbake der helsen din er best mulig.

Emil - Fysioterapeut

Utdanning fra Universitetet i Tromsø, med mastergrad i fysioterapi ved OsloMET med spesialisering innenfor muskel- og skjelettlidelser. Erfaring fra spesialisthelsetjenesten med ulike ortopediske problemstillinger og rehabilitering av post-kirurgiske pasienter.

Emil behandler skader og plager i nakke, skuldre, rygg, hofter, knær og ankler, men har spesielt god kunnskap om armene, særskilt albue, hånd og fingre.

Emil har fokus på behandling som innebærer øvelses- og treningsterapi, slyngeterapi og passiv behandling. Han har en helhetlig tilnærming til behandling av muskel- og skjelettlidelser.

Jonas - fysioterapeut

Utdannet fysioterapeut fra OsloMet i 2010. Lang fartstid fra spesialisthelsetjenesten innen ulike ortopediske og revmatiske problemstillinger.

Jonas behandler skader og plager i hele muskel – og skjelettsystemet, og har spesielt god kunnskap om rygg, hofter, knær og føtter hos både barn og voksne. I tillegg er han etter flere års arbeid i smerteteam, interessert i de komplekse vedvarende smertetilstandene som kan virke håpløse å bli kvitt.

Jonas har videreutdanning i fysikalsk lymfødembehandling, som i tillegg til behandling av lymfødem er et meget nyttig verktøy ved akutte traumer og etter operasjoner. Jonas har også erfaring med rehabilitering etter plastikkirurgiske operasjoner, brannskader, samt arrbehandling.

Jonas tar små og store problemer på alvor. Sammen skreddersyr vi behandlingsopplegg for å oppnå best mulig resultat.

Hos oss vil du bli sett, og få riktig behandling av autorisert helsepersonell. Samtidig håper vi at du skal oppleve det som enkelt, moderne og profesjonelt å komme til oss
Eirik Sæves, daglig leder Dr.Dropin Fysikalske

Fysikalske behandlinger

Vondter i kroppen får vi alle fra tid til annen. Noen får akutte smerter etter fall eller overbelastning, mens andre får mer gradvise smerter over tid. Dr.Dropins fysioterapeuter og kiropraktorer har solid kompetanse, klinisk erfaring og norsk autorisasjon, slik at du kan stole på at du får den hjelpen du trenger.

Bestill time i en av våre klinikker

Bestill time

Dr.Dropin Fysikalske klinikker

Alle legetjenester
Legetime på dagen
Fast pris

Bestill time

Organisasjonsnummer:
919 149 795
Adresse:
Bogstadveien 30, 0355 Oslo
Mobilnummer: