Korona: Har du symptomer på luftveisinfeksjon ber vi deg ta en hurtigtest før konsultasjon hos lege i vanlig klinikk. Ved positiv hurtigtest eller kjent covid smitte med ønske om legetilsyn, ber vi deg booke time i vår Luftveisklinikk på Frogner. Les mer
  • no
  • en
Bestill time
  • no
  • en
Bestill time

Løpsanalyse

Dr.Dropin fysikalske har et tilbud om løpsanalyse til deg som ønsker å få mer ut av løpingen. Vi ønsker å gi deg best mulig veiledning basert på din biomekanikk, fotstilling, treningsvaner og teknikk. Analysen passer for alle nivåer og blir individuelt tilpasset.

Bestill time

*Pris for alle tilleggstjenester er 300,-. Disse kjøpes i anledning time hos fysioterapeut eller kiropraktor. Total pris 795,-

Therese om løpsanalyse

Hva skjer under løpsanalysen?

Du løper på en tredemølle hvor du blir filmet i alle retninger. Vi ser blant annet på stegfrekvens, steglengde, tyngdepunkt og overkroppens posisjon. Analysen vil være nyttig for deg som ønsker å løpe mer økonomisk og unngå overbelastning.

Sammen finner vi fokusområder for å forbedre ditt løpesteg. Fysioterapeuten vil også gjennomgå nyttige styrke- og treningsøvelser basert på resultatene fra din løpsanalyse. Du vil få sendt løpsanalysen og treningsprogrammet på mail.

Les mer om hvordan vi kan hjelpe deg

📍 Her finner du oss

Alle helsetjenester
Time på dagen
Fast pris

Bestill time

Organisasjonsnummer:
919 149 795
Adresse:
Bogstadveien 30, 0355 Oslo
Mobilnummer: