Corona virus: Our clinics are open to the general public, but all patients should wear a facemask during consultations. If you want a coronatest, have any symptoms of cold or flu or could be infected, read this before booking
  • no
  • en
Book an appointment
  • no
  • en
Book an appointment

Et kunnskapsrikt mangfold

Hos Dr.Dropin har vi et variert team men alle er fulle av gode erfaringer både faglig og ellers. Les mer om et par av legene våres under og deres historie før og i Dr.Dropin.

Therese

Therese vokste opp i Belgia og studerte medisin i Brussel. Etter studiene jobbet hun på gynekologisk kreft kirurgisk avdeling i ett år.

'Det var helt vilt lærerikt og arbeidsomt med 72 timer pluss arbeidsuker.'

Nina

Nina er en av få nordmenn som har tatt hele legeutdannelse sin i USA. Der utdannet hun seg til lege og spesialist i indremedisin etter å ha studert kunsthistorie og journalistikk.

Andreas

Andreas har jobbet som lege i Lofoten og i sjøforsvaret før han startet hos oss.

‘Fra sykehuset lærte jeg å være rolig og allsidig, særlig fra vaktene på akuttmottaket. Forsvaret blir litt irrelevant, det kommer ikke mange inn døra her med krigsskader heldigvis.’

Ingrid Birthe

Ingrid Birthe ble født rett ved Rikshospitalet, så her var det lagt opp til hvilken vei hun skulle ta! Hun ble med i Dr.Dropin helt fra starten, rett etter mammapermisjon med tredje barnet.

Møt våre spesialister

Reza

Reza er spesialist i dermatologi og venerologi. Han har spesialistutdannelse fra Haukeland universitetssykehus, Oslo universitetssykehus og Regionsykehuset i Ryhov i Sverige. Han har tidligere jobbet som overlege på hudavdelingen på Rikshospitalet.

Azita

Møt våre fysikalske behandlere

Dr.Dropin Fysikalsk åpner dørene i 2021 og Eirik skal lede den nye satsningen.

For pasientene skal vi være et sted der man føler seg sett og får riktig behandling av autorisert helsepersonell. For behandlerne skal vi legge til rette for at de skal kunne bruke all sin tid på det de er best til - å behandle pasienter.

Eirik

Eirik har erfaring som toppidrettsutøver på ski og fra konsulentbransjen. Nå er han klar for en ny utfordring og gleder seg til å lede satsingen på ‘fysikalsk behandling’ i Dr.Dropin!

Alle legetjenester
Legetime på dagen
Fast pris

Book an appointment