Corona virus: Our clinics are open to the general public, but all patients should wear a facemask during consultations. If you want a coronatest, have any symptoms of cold or flu or could be infected, read this before booking
 • no
 • en
Book an appointment
 • no
 • en
Book an appointment

Emergency Room

The emergency room at Dr.Dropin: clinics, price, assistance

An emergency room is a center that offers emergency medical care. By "acute" is meant conditions that require assessment by a doctor within a short time, and can not wait until the GP has time.

Booking and attendance

  • You can easily book an appointment on the website or on screen in one of the clinics.
  • Arrive a few minutes before the booked hour and wait in the waiting room until the doctor comes and picks you up. There is rarely more than a few minutes of waiting.
  • We are available in Oslo, Asker, Stavanger, Bergen and Trondheim.

Price

  • The price is always 595 NOK no matter how many examinations the doctor does.

Consultation

  • We offer all medical services with an hour in the day. See our clinic addresses below.

Clinics in Oslo, Sandvika, Asker, Trondheim, Bergen og Stavanger

Medical assistance via video

Dr.Dropin kan hjelpe deg med et bredt spekter av medisinske problemstillinger – de samme problemstillingene en fastlege eller legevakt kan hjelpe deg med.

Se alle tjenester

Unntakstilstanden Covid-19

Under vanlige omstendigheter tar legevaktene imot alt av infeksjoner, men nå under pandemien med viruset SARS-Cov-2 er det opprettet egne feber klinikker hvor de som har tegn til Covid-19 (infeksjonen forårsaket av viruset SARS-Cov-2) skal undersøkes. Har du symptomer som feber, tett nese, hoste, tungpust, magesmerter, diare og er så dårlig at det ikke kan sees an hjemme, er det ønskelig at du vurderes ved en feber klinikk. Ta kontakt med din fastlege, nærmeste legevakt eller bestill time ved Dr. Dropin`s feber klinikk på Frogner i Oslo for hjelp.

Legevaktene i Oslo - kommunalt og privat tilbud

Oslo er en relativt stor by, med flere legevakter og det kan være vanskelig å vite hvor man skal henvende seg. Det finnes både kommunale og private tilbud. Den kommunale legevakten heter “Oslo Legevakt” og ligger i Storgata 40. De private er spredt rundt om hele byen, og det anbefales at du ser på nettsiden til hver enkelt aktør for mer informasjon og for å finne den som passer deg. Dr. Dropin er en av de private aktørene som tilbyr legevaktshjelp hvor du får time på dagen. De har klinikker i Oslo, Asker, Stavanger, Bergen og Trondheim.

Hva kan de hjelpe meg med?

Man får samme hjelp begge steder, men noen legevakter har et utvidet tilbud med mulighet for flere undersøkelser på stedet mens andre kanskje må henvise deg videre for å f.eks ta røntgenbilder.

Tid

Den kommunale legevakten er døgnåpen, mens åpningstidene til de private aktørene varierer (se nettsiden til den enkelte for oppdaterte tider). Hos oss i Dr. Dropin har vi lange åpningstider slik at du kan booke legetime akkurat når behovet oppstår.

Pris

Prisen varierer også noe fra sted til sted. Generelt avhenger prisen ved den kommunale legevakten av hvilke undersøkelser som blir gjort og hvor mye tid legen bruker på å behandle deg. De private aktørene har gjerne en fast pris, hvor alt er inkludert. Hos Dr. Dropin har vi en fastpris på 595,- slik at du alltid vet hva du betaler.

Møte opp eller bestille time?

Det er ønskelig at man ringer eller bestiller time innen man møter opp på legevakten, dette gjelder både for den kommunale legevakten og den private. Hos den kommunale ringer man inn og beskriver problemet sitt, så vurderer de om du behøver å sees med det samme eller om det kan vente til fastlegen dagen etter. Vurderes det at du behøver å undersøkes av lege samme dag, får du et tidspunkt du skal møte opp. Det er dessverre ofte lang ventetid her, så man må være forberedt på å vente opptil flere timer før man kommer inn. Er det en alvorlig akutt situasjon blir man selvfølgelig prioritert først.

Hos de private aktørene bestiller man som regel time selv online (noen steder kan man også ringe inn, det anbefales å se hjemmesiden til den enkelte aktøren for mer informasjon). Da kan du selv bestemme det tidspunkt som er ledig som passer deg best. Her er det satt av en fast tid til hver pasient, og det er derfor sjeldent ventetid.

Book an appointment

Sorter etter:

Alle legetjenester
Legetime på dagen
Fast pris

Book an appointment