Corona virus: Our clinics are open to the general public, but all patients should wear a facemask during consultations. If you want a coronatest, have any symptoms of cold or flu or could be infected, read this before booking
  • no
  • en
Book an appointment
  • no
  • en
Book an appointment

Ledige stillinger hos Dr.Dropin

Dr.Dropin har siden 2017 blitt en ledende tilbyder av private primærhelsetjenester, med tilbud innen allmennmedisin og gynekologi. Vi tar i bruk ny teknologi for å gi pasientene en best mulig opplevelse samt frigjøre legens tid til å konsentrere seg om pasientene. Pasientpågangen er god.

Vi har femten klinikker, inkludert elleve i Osloregionen, to i Bergen, en i Trondheim, og en i Stavanger. Vi åpner også flere nye klinikker ila 2020.

I løpet av 2020 utvider Dr.Dropin tjenestetilbudet med hudlege og flere andre spesialiteter. Vi er i kontinuerlig behov for flere engasjerte og dyktige kollegaer - både leger, helsesekretærer og innen teknologi.

Er du nysgjerrig på jobb hos Dr.Dropin og finner ikke en passende stilling under våre utlyste stillinger? Send gjerne en e-post med CV og kort søknad til annemarte@drdropin.no

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Alle legetjenester
Legetime på dagen
Fast pris

Book an appointment