Covid 19: If you have ongoing symptoms and want a medical examination, book an appointment at the Fever clinic / respiratory clinic at Frogner. Read more
  • no
  • en
Book an appointment
  • no
  • en
Book an appointment

Norway's best workplace for doctors

Dr.Dropin har som mål å bli Norges beste arbeidsplass for leger. Vi ønsker at våre leger skal oppleve at de har en morsom og variert hverdag, med høy grad av fleksibilitet, konkurransedyktig lønn og god faglig utvikling. Mye pasientkontakt er viktig.

Dr.Dropin er i en kraftig vekst fase, og trenger leger i både heltid og deltidsstillinger. Vi har behov for nye kollegaer i alle byer: både allmennleger, gynekologer og hudleger.

Vi ser også etter leger med lederambisjoner som vil ta utfordringen med å lede en eller flere av klinikkene våre.

Dr.Dropin skal i løpet av januar lansere tjenester innenfor fysikalsk behandling, i form av fysioterapi og kiropraktikk. Med oss på laget må vi naturligvis ha engasjerte og dyktige mennesker.

Read more about us

Dr.Dropin as a workplace

Faglig utvikling

Dr.Dropin arrangerer aktuelle fagkurs innen allmennmedisin. Vi gir tilgang på oppdatert fagstoff og har faglig nysgjerrige og erfarne bakvakter, som er der for deg. Se kurskalenderen vår her

Dr.Dropin

Dr.Dropin er et av Norges ledende miljøer innen primærmedisin. Vi tilbyr pasientene allmennmedisinske, gynekologiske og barnemedisinske legetjenester, og håndterer det meste fastleger og legevakter gjør. I januar kommer også hudlege og fysikalske behandlinger.

Vi har innovative bookingløsninger, kommunikasjonsformer og tar i bruk den nyeste teknologien for å gi pasientene en best mulig opplevelse, samt frigjøre legens tid til å konsentrere seg om pasientene. Vi tilbyr også legene våre en god garantilønn som sikrer alle en trygg hverdag.

Join us

Sjekk ut våre nåværende ledige stillinger under.

Andreas

Andreas har jobbet som lege i Lofoten og i sjøforsvaret før han startet hos oss.

‘Fra sykehuset lærte jeg å være rolig og allsidig, særlig fra vaktene på akuttmottaket. Forsvaret blir litt irrelevant, det kommer ikke mange inn døra her med krigsskader heldigvis.’

Nina

Nina er en av få nordmenn som har tatt hele legeutdannelse sin i USA. Der utdannet hun seg til lege og spesialist i indremedisin etter å ha studert kunsthistorie og journalistikk.

Ingrid Birthe

Ingrid Birthe ble født rett ved Rikshospitalet, så her var det lagt opp til hvilken vei hun skulle ta! Hun ble med i Dr.Dropin helt fra starten, rett etter mammapermisjon med tredje barnet.

Hvis du vil ha autonomi, flinke kollegaer, godt miljø og lydhør ledelse, så er dette stedet å jobbe!
Dr. Nina Bryhn, lege og klinikkleder i Dr.Dropin

Følg med videre!

Ta gjerne en titt på Instagram-kontoen vår og Facebook. Har du jobbet hos oss før, så holder vi gjerne kontakten gjennom “Dr.Dropin-alumni-gruppen” vår på Facebook. Vi vil gjerne se deg igjen!

Facebook

Instagram

Alle legetjenester
Legetime på dagen
Fast pris

Book an appointment

Org. number:
919 149 795
Address:
Bogstadveien 30, 0355 Oslo
Mobile number: