• no
  • en
Book an appointment
  • no
  • en
Book an appointment

Norges beste arbeidsplass for leger

Dr.Dropin har som mål å bli Norges beste arbeidsplass for leger. Vi ønsker at våre leger skal oppleve at de har en morsom og variert hverdag, med høy grad av fleksibilitet, konkurransedyktig lønn og god faglig utvikling. Mye pasientkontakt er viktig.

Dr.Dropin er i en kraftig vekst fase, og trenger leger i både heltid og deltidsstillinger. Vi har behov for nye kollegaer i alle byer: både allmennleger, gynekologer og hudleger.

Vi ser også etter leger med lederambisjoner som vil ta utfordringen med å lede en eller flere av klinikkene våre.

Dr.Dropin skal i løpet av januar lansere tjenester innenfor fysikalsk behandling, i form av fysioterapi og kiropraktikk. Med oss på laget må vi naturligvis ha engasjerte og dyktige mennesker.

Les mer om oss

Dr.dropin som arbeidsplass

Hos Dr.Dropin blir du utfordret faglig i et miljø hvor delingsgleden er stor og fagpersonene mange og tilgjengelige. Les mer om hvordan vi har det på jobb.

Møt våre leger

Legene våre er mangfoldige, engasjerte og imøtekommende. De er problemløsere som ønsker å tilby høy faglig kvalitet til sine pasienter.


Faglig utvikling

Dr.Dropin arrangerer aktuelle fagkurs innen allmennmedisin. Vi gir tilgang på oppdatert fagstoff, er faglig nysgjerrige og har erfarne bakvakter som er der for deg.


Ledige stillinger

Ønsker du å bli en del av et nytenkende og engasjert team som jobber sammen for å tilby tilgjengelige helsetjenester med pasienten og faget i fokus?

Dr.Dropin

Dr.Dropin er et av Norges ledende miljøer innen primærmedisin. Vi tilbyr pasientene allmennmedisinske, gynekologiske og barnemedisinske legetjenester, og håndterer det meste fastleger og legevakter gjør. I januar kommer også hudlege og fysikalske behandlinger.

Vi har innovative bookingløsninger, kommunikasjonsformer og tar i bruk den nyeste teknologien for å gi pasientene en best mulig opplevelse, samt frigjøre legens tid til å konsentrere seg om pasientene.

Vi har femten klinikker, inkludert 11 i Oslo-regionen, to i Bergen, en i Trondheim, og en i Stavanger. Vi åpner også flere nye klinikker ila. 2020. Bli med på eventyret!


Join us

Sjekk ut våre nåværende ledige stillinger under.

​Oslo​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​

Bergen

Trondheim

Stavanger

Andreas

Andreas har jobbet som lege i Lofoten og i sjøforsvaret før han startet hos oss.

‘Fra sykehuset lærte jeg å være rolig og allsidig, særlig fra vaktene på akuttmottaket. Forsvaret blir litt irrelevant, det kommer ikke mange inn døra her med krigsskader heldigvis.’


Nina

Nina er en av få nordmenn som har tatt hele legeutdannelse sin i USA. Der utdannet hun seg til lege og spesialist i indremedisin etter å ha studert kunsthistorie og journalistikk.

Ingrid Birthe

Ingrid Birthe ble født rett ved Rikshospitalet, så her var det lagt opp til hvilken vei hun skulle ta! Hun ble med i Dr.Dropin helt fra starten, rett etter mammapermisjon med tredje barnet.

Hvis du vil ha autonomi, flinke kollegaer, godt miljø og lydhør ledelse, så er dette stedet å jobbe!
Dr. Nina Bryhn, lege og klinikkleder i Dr.Dropin

Følg med videre!


Ta gjerne en titt på Instagram-kontoen vår og Facebook. Har du jobbet hos oss før, så holder vi gjerne kontakten gjennom “Dr.Dropin-alumni-gruppen” vår på Facebook. Vi vil gjerne se deg igjen!

FacebookInstagram

Alle legetjenester
Legetime på dagen
Fast pris

Book an appointment