Våre bedriftskurs

Du kjenner dine utfordringer og behov best. Våre tilpassede kurs gir din bedrift unik mulighet til å bygge nødvendig kompetanse på en effektiv måte. Vi tilbyr:

    • Førstehjelpskurs
    • Ergonomikurs
    • Hjertestarterkurs

Book et videomøte

Førstehjelpskurs

Førstehjelp redder liv. Kurset gir innføring i grunnleggende førstehjelp og kan tilpasses din bedrift. Kurset kan både holdes på arbeidsplass og ekstern lokasjon.

Kurset gjennomføres av sertifiserte kursholdere og gir kompetanse og trygghet med en teori og en praktisk del. Flere moduler tilpasses din bransje bla. hjertestarter, brann-, strøm-,klem-, blødning og fallskade. Ta kontakt for mer informasjon.

Pris fra 5.995,-

Ta kontakt for mer informasjon
sanity imagesanity image

Ergonomikurs

Med våre sertifiserte ergoterapeuter/fysioterapeuter får de ansatte i din bedrift kunnskap og forståelse for hvordan man kan forebygge muskel- og skjelettplager.

Kurset består av en teoretisk og en praktisk del, og kan gjennomføres på arbeidsplassen. For kontorbedrifter har vi et eget kurs innen kontorergonomi.

Pris fra 5.995,-

Ta kontakt for mer informasjon
sanity imagesanity image

Hjertestarterkurs

Det er knapt med tid ved hjertestans. I vårt hjertestarterkurs er det fokus på tiltak for at den rammede skal ha størst sjanse for å overleve. Det er kombinasjonen av HLR og bruk av hjertestarter som er nødvendige tiltak ved hjertestans og jo mer kunnskap du har, desto større sannsynlighet er det for at du kan redde et liv.

Pris fra 5.995,-

Ta kontakt for mer informasjon
sanity imagesanity image

Ta kontakt for uforpliktende tilbud eller mer info

Motta svar innen 5 minutter. Du kan også nå oss på bedrift@drdropin.no eller ved å ringe 984 83 808.