Influensavaksinering

Vi tilbyr influensavaksinering for bedrifter i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger. Velg mellom vaksinering på arbeidsplass eller i klinikk. Vi tilbyr også arbeids-/reisevaksinering.

395,- på kontoret, 595,- i klinikk

Vis interesse

Hvorfor ta influnesavaksinen?

Influensavaksinen er et enkelt verktøy for å redusere sykdom og smitte på arbeidsplassen. Vi anbefaler årlig vaksinering ettersom viruset forandrer seg hvert år, vi gjennomfører vanligvis vaksinering i tidsrommet Oktober til Februar.

5-10% av Nordmenn får influensasykdom hvert år, og andelen er opp mot 20% blant voksne som bor med barn. Smitte fører ofte til 7-10 dagers jobbfravær. Influensavaksinen reduserer typisk smittesannsynlighet med 60%, og reduserer risikoen for alvorlig sykdom blant de som blir smittet.

Ta kontakt for uforpliktende tilbud eller mer info

Motta svar innen 5 minutter. Du kan også nå oss på bedrift@drdropin.no eller ved å ringe 984 83 808.

Ta tak før det fører til sykefravær

Vi vet hvor store konsekvenser sykefravær kan ha, både for medarbeideres motivasjon, og bedriftens kostnader. Det er derfor store verdier å hente på å redusere sykefravær, og den beste måten å gjøre det på er fokus på forebyggende tiltak, samt rask tilgang på helsepersonell ved behov.

Gjennom en avtale med Dr.Dropin Bedrift får dere tilgang til et bredt spekter av forebyggende helsetjenester, og sikrer at deres medarbeidere får helsehjelp når de trenger det.

Nysgjerrig på hvordan vi kan bidra til å redusere deres sykefravær? Book et videomøte med oss!

Interessert i å vite mer? Book et videomøte!
sanity imagesanity image

COVID-testing

Dr.Dropin Bedrift tilbyr bedrifter rask og effektiv testing for COVID-19. Vi tilbyr både hurtigtest, PCR-test og Express PCR-test på flere lokasjoner i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger. Vi kan også komme til deres kontorer.

Fysikalsk og ergonomisk tilbud

De ansattes fysiske helse er avgjørende, enten de sitter på kontoret eller utfører fysisk tunge arbeidsoppgaver. Muskel- og skjelettplager er den vanligste årsaken til sykefravær i Norge. Hos oss tilbyr vi et bredt spekter av løsninger, som behandlingsløp, digital innstilling av arbeidsplass og ergonomikurs.