Bedriftsrådgiver

0

Når du inngår en avtale med oss vil du motta en dedikert bedriftsrådgiver. Rådgiveren kan hjelpe med praktiske spørsmål, veiledning og innsikt.

COVID-testing

Dr.Dropin Bedrift tilbyr bedrifter rask og effektiv testing for COVID-19. Vi tilbyr både hurtigtest, PCR-test og Express PCR-test på flere lokasjoner i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger. Vi kan også komme til deres kontorer.

Helsepakke

Rask og enkel digital helsehjelp når deres medarbeidere trenger det gir forutsigbarhet og trygghet, både for bedriften og de ansatte. Våre helsepakker er et godt alternativ eller substitutt til tradisjonell helseforsikring.

Årlig helsekontroll

1195,-

For å forebygge sykdom og plager tilbyr vi årlig helsekontroll tilpasset dine ansatte. Helsekontroll er et godt verktøy for å forebygge helseplager og et attraktivt gode for medarbeidere. Vi tilbyr både frivillige og lovpålagte helsekontroller for bedrifter.

Legehjelp

Med en bedriftsavtale for legebesøk vil medarbeidere enkelt kunne få tilgang på lege digitalt eller fysisk. Slik at de enkelt får heslehjelp når de trenger det. Velg mellom tilgang på allmennleger, hudleger, gynekologer og barneleger.

Døgnåpen helse- og krisepsykologitelefon

Med vår døgnåpne helsetelefon har deres medarbeidere tilgang på helsepersonell hele døgnet. Vår helsetelefon er bemannet av kvalifiserte sykepleiere som raskt bistår med et bredt spekter av utfordringer for å redusere jobbfravær.

Mental Helse

Livet har opp- og nedturer, og terskelen kan være høy for å snakke om det. Ledere og ansatte på arbeidsplassen kan fra tid til annen møte på mentale utfordringer som svekker deres arbeids, og livsglede. Hos oss tilbyr vi et bredt spekter av løsninger, som samtaleløp, krisestøtte, kurs og selvhjelpsmateriale.

Fysikalsk og ergonomisk tilbud

De ansattes fysiske helse er avgjørende, enten de sitter på kontoret eller utfører fysisk tunge arbeidsoppgaver. Muskel- og skjelettplager er den vanligste årsaken til sykefravær i Norge. Hos oss tilbyr vi et bredt spekter av løsninger, som behandlingsløp, digital innstilling av arbeidsplass og ergonomikurs.

Influensavaksinering

395,-

Influensavaksinen er et enkelt verktøy for å redusere sykdom og smitte på arbeidsplassen. Vi anbefaler årlig vaksinering ettersom viruset forandrer seg, og gjennomfører vaksinering i tidsrommet Oktober til Februar.

Livstilsveiledning

Livsstilsveiledning fra Dr.Dropin Bedrift fokuserer vi på å sette mål som oppnås gjennom oppfølgning. Vi tilbyr både personlig veiledning og gruppeveiledning, og innholdet kan tilpasses for din bedrift.

Bedriftskurs

5995,-

Du kjenner din bedrifts utfordringer og behov best. Våre tilpassede kurs gir din bedrift en unik mulighet til å bygge nødvendig kompetanse på en effektiv måte. Vi tilbyr kurs innen: Førstehjelp, Hjertestart og Ergonomi.